Cu un cuplu de fundași centrali care a depășit așteptările în ultima vreme, Liverpool mergea cu speranțe mari la Madrid, mai ales că și echipa lui Zindine Zidane se prezenta la acest meci cu trei din cei patru fundași de bază absenți.
Așadar fără Sergio Ramos, Raphael Varane sau Dani Carvajal, Real Madrid a început în forță meciul cu Liverpool, parcă hotărâtă să anuleze carențele din defensivă printr-un joc ofensiv consistent.
De altfel, gazdele au dominat clar prima parte, xG-ul spunând toată povestea. Un mare zero a stat în dreptul lui Liverpool la această statistică. Mai mult, cormoranii nu au reușit nici măcar un șut pe poartă.
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM 18 ORE

Real Madrid - Liverpool 3-1. Defensiva i-a trădat pe cormorani

Cele două goluri marcate de Real au fost aproape trase la indigo. Defensiva vulnerabilă a fost depășită de fiecare dată de pase lungi bine plasate, iar la a doua reușită Trent Alexander-Arnold a ținut să demonstreze de ce Gareth Southgate nu l-a mai convocat la națională. La un moment dat cineva va observa că Trent este orice, numai fundaș nu.
Începutul reprizei secunde a adus golul care părea să o readucă la viață pe Liverpool. În minutul 51 un șut eșuat al lui Diogo Jota a trimis mingea la Salah iar egipteanul, singur cu portarul, nu avea cum să rateze.
Totuși, lucrurile au revenit pe făgașul previzibil atunci când Vinicius a reușit dubla după o pasă excelentă a lui Luca Modric. De altfel, cormoranii au ținut neapărat să se autosaboteze toată seara iar Real a fost mereu dispusă să profite.
Premier League
Van Dijk a dezvăluit alături de ce fundaș celebru i-ar fi plăcut să joace: "Pe el l-aș alege"
ACUM 19 ORE
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM 20 ORE