Real Madrid a arătat încă din start că a mers în Ucraina pentru o victorie, iar Asensio a ratat o ocazie uriașă în minutul 5. Servit excelent de Benzema, ibericul a trimis în bară de la numai câțiva metri de poartă. Real a continuat să domine și Benzema a avut și el o ocazie bună în minutul 11, dar căpitanul Realului din acest meci a șutat dintr-o poziție bună fix pe direcția lui Trubin.
Asensio a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului în minutul 30, când a rămas în poziție ideală în urma unei combinații cu Odegaard, dar șutul său, care se ducea sub bară, a fost respins în extremis în corner de inspiratul Trubin. Până la pauză madrilenii au continuat să fie la concucerea jocului, dar nu și-au mai creat vreo ocazie considerabilă de a marca.

Sahtior-Real Madrid 2-0 | Echipa lui Zidane riscă o eliminare rușinoasă din Champions League

La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34
Repriza secundă a început cu câte o ocazie mare de fiecare parte. Mai întâi, Nacho nu a reușit să cadreze cu capul o centrare perfectă a lui Benzema, iar la faza imediat următoare, Taison a trecut lejer de Varane și a șutat din interiorul careului, dar Curtois a avut o intervenție salvatoare. Belgianul nu a mai putut face nimic în minutul 57, când Dentinho l-a învins cu sânge rece, profitând de o greșeală comună a lui Varane și Mendy.
După primirea golului, Realul s-a aruncat în ofensivă iar spațiile din apărare s-au mărit, astfel că ucrainienii au avut o mare ocazie de a face 2-0 în minutl 67. Tete s-a distrat cu fundașii Realului, i-a pasat excelent lui Kovalenko, care din poziție ideală a șutat în blocaj.
Realul a încercat să revină în joc, dar lipsa de idei din ofensivă și-a spus cuvântul, iar ucrainienii au dat lovitura de grație pe contraatac în minutul 83. Solomon a primit mingea la mijlocul terenului, a avansat până în careul lui Curtois și l-a executat pe belgian cu un șut perfect. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic deosebit și Real Madrid suferă un nou eșec în fața Sahtiorului.
În urma acestui eșec, Real Madrid nu mai depinde doar de ea pentru a se califica în primăvara europeană. Madrilenii au nevoie ca cei de la Gladbach să nu câștige cu Inter pentru a fi la mâna ei în ultima etapă, când o victorie contra nemților i-ar asigura calificarea. Dacă Gladbcah o învinge pe Inter se califică automat în optimi, iar Realul ar avea nevoie ca Inter să o încurce pe Sahtior în ultima etapă. Calculele sunt complicate, iar o victorie a Interului la Gladbach le-ar complica și mai mult. Acest lucru ar transforma ultimele 2 partide din grupă în adevărate finale pentru calificare, dar le-ar păstra șanse reale de calificare principalelor 2 favorite: Real și Inter.
Clasament
  • 1. Borussia Monchengladbach 8 puncte (14-4)
  • 2.Real Madrid 7 puncte (9-9)
  • 3.Sahtior Donetsk 7 puncte (5-12)
  • 4.Inter 2 puncte (4-7)
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07
Cupa Mondială FIFA
Vinicius ar putea lipsi din formula de start a Braziliei pentru meciul cu Serbia! Motivul lui Tite
22/11/2022 LA 11:01