La aproape un an de la acel moment, Robertson a declarat pentru Daily Mail: ”Când mă uit în urmă, sunt puține lucrurile pe care le regret pentru că eu consider că fiecare experiență te ajută să ajungi unde ești acum. Dar când îmi amintesc de acel moment cu Messi, pe acela îl regret. Nu îmi place să mă uit la imagini. Când am văzut după, nu mi-a plăcut”.
Robertson a completat: ”Cu toți am avut convingerea în acea zi că nimic nu ne stă în cale pentru a ajunge în finală și am creat acea atmosferă în jurul stadionului iar eu și Fabinho îl urmăream (pe Messi)”.
”Regret însă acel moment. Nu așa sunt eu ca persoană. Nu aceasta este personalitatea mea. Însă în acea noapte s-au întâmplat multe lucruri, nu am gândit mereu. Eram determinați să câștigăm. Se putea vedea concentrarea și determinarea, dar cred că am întrecut măsura cu acel gest”, a afirmat el.
Liga Campionilor UEFA
Mane, întrebat ce ar alege între trofeul Champions League și Balonul de Aur. Răspunsul senegalezului
ACUM 14 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Dudek a prefațat finala Champions League. Ce anticipează la Liverpool - Real Madrid
ACUM 17 ORE
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
23/05/2022 LA 09:01