Ronaldo Nazario este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Deși a arătat relativ puțin timp cea mai bună versiune a sa, fiind chinuit de accidentări pe întreg parcursul carierei, "Il Fenomeno" va rămâne în amintirea fanilor de pretutindeni.
Deși este implicat în continuare în fotbal, fiind acționar majoritar la Real Valladolid și Cruzeiro, Ronaldo nu apare prea des în fața presei. Brazilianul a acceptat să acorde un amplu interviu pentru Sky Sport Italia, în care a abordat mai multe subiecte de actualitate din fotbalul actual, iar răspunsurile sale au devenit virale.
Vorbind despre actuala ediție din Champions League. Ronaldo o vede mare favorită pe Real Madrid, fosta sa echipă, punctând că aceasta are în Carlo Ancelotti un mare atu: "Despre Champions League, pot spune că Real Madrid este favorită. Nu sunt neapărat într-o formă grozavă, dar cunosc foarte bine competiția și au în Ancelotti unul dintre cei mai buni antrenori din lume".
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03
Citește și:

Ronaldo crede că Benzema merită Balonul de Aur

Câștigător al Balonului de Aur în 1997 și 2002, Ronaldo a vorbit despre favoritul său din acest an la marele trofeu individual. Brazilianul insistă că Benzema merită din plin acest trofeu: "Karim Benzema merită Balonul de Aur. O spun de mulți ani și chiar am fost criticat pentru asta, dar el chiar merită trofeu. Este un mare atacant".
Nu în ultimul rând, Ronaldo a relatat întreaga poveste a transferului său de la Barcelona la Inter și a precizat că gruparea de pe Meazza este principala favorită la titlu în Serie A în actuala stagiune.
"Am avut o înțelegere cu Barcelona pentru a-mi prelungi contractul, dar după 4 zile m-a sunat președintele și mi-a zis că nu se mai poate și că pot negocia cu alte cluburi. Inter a fost cel mai rapid și mi-a plătit clauza de reziliere. Serie A era la acel moment cel mai puternic campionat din lume. Cursa pentru titlu în Italia este palpitantă în acest sezon. Cred că Inter joacă cel mai bun fotbal și sper să câștige din nou", a conchis Ronaldo.

Lupta la titlu în Serie A. Inter a devenit mare favorită

Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga Campionilor UEFA
Pep Guardiola, devastat după eliminarea din Champions League! "Fotbalul e imprevizibil"
05/05/2022 LA 04:25
Ligue 1
Mbappe și Benzema, în cursa pentru titlul de cel mai bun fotbalist din Franța! Cine sunt candidații
04/05/2022 LA 10:05