Articol scris de Romeo Ene
Juventus s-a impus în manşa-retur cu 3-2, după prelungiri, însă nu a fost suficient pentru ca trupa lui Pirlo să meargă mai departe din cauza faptului că portughezii au înscris mai multe goluri în deplasare.
"Dacă Ronaldo e un transfer ratat? Absolut! Am spus-o din prima zi, îl respect pentru faptul că este un campion, dar este un jucător mult prea scump, a pus multe condiţii. Vorbesc în calitate de preşedinte al lui Juve, sunt într-o situaţie dificilă, sunt acţionar la Juventus! Clubul e la pământ, ori îl vinde pe Ronaldo, ori trebuie să-şi regândească strategia. El trebuie să-şi facă o autocritică pentru a vedea ce are de îmbunătăţit. Agnelli trebuie să îşi facă o autocritică, ar putea să schimbe oamenii cu care lucrează pentru că nu îl ajută foarte mult. Cu toate acestea, trebuie să spun că investiţia făcută în Chiesa este una excelentă: părerea mea e că trebuie să incepem cu investiţii realiste şi cu o italianizare mai mare a echipei", a declarat Giovanni Cobolli Gigli la Radio Punto Nuovo, pentru ca apoi să vorbească de nevoia de a reconstrui echipa.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 20 ORE
"Pirlo? Conducerea a decis să vină el. Sarri a fost agreat de Agnelli deoarece a fost susţinut de Paratici şi Nedved, dar nu l-a influenţat niciodată. Agnelli şi-a asumat un risc, nu îl critic pe Pirlo, am avut şi experienţa cu Ferrara care nu a fost chiar pozitivă. Echipa a avut absenţe importante, cum ar fi Dybala, dar cine ştie dacă ar fi jucat. Juventus trebuie să înceapă o reconstrucţie, Demiral însuşi are un mare potenţial de a creşte", a mai declarat fostul președinte.

Critici pentru Nedved, după Juventus - Porto

Pavel Nedved a fost surprins la finalul partidei cu Porto lovind cu picioarele panourile publicitare de pe stadionul lui Port. O atitudine total necorespunzătoare pentru un oficial al "Bătrânei Doamne"
"Pe Nedved îl ştiam ca pe un mare campion, dar nu are capacitatea de a fi vicepreşedinte la un club precum Juventus. Ar trebui regândit cumva rolul său. Chiar dacă nu vor câştiga campionatul, eu aş continua cu Pirlo şi în sezonul viitor. Nedved este matur, dar unul dintre aspectele care nu mi-au plăcut la el a fost felul în care s-a purtat cu Allegri, faptul că nu i-a mulţumit pentru ceea ce a realizat. Juve-ul pe care mi-l amintesc este cel care a insistat asupra alegerilor făcute. L-aş lăsa să plece pe Ronaldo, dar şi pe Paratici. Cine ştie, poate Agnelli a vrut să-l promoveze în funcţie ca mai apoi să-l demită. Aceasta ar putea fi o ipoteză după ceea ce gândesc eu", a încheiat fostul preşedinte al ''Bătrânei Doamne''.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
IERI LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
IERI LA 14:16