Portughezul a bifat recent al 700-lea gol din carieră și a fost nominalizat la câștigarea Balonului de Aur.
Echipa merge bine în acest moment. Jucăm diferit de când Sarri se află pe bancă, cu un stil mult mai ofensiv. Acum am mai multă libertate pe teren și sunt fericit! Îmi place stilul impus de Sarri. Din acest motiv se schimbă antrenorii la echipele mari, pentru a progresa. Trofeele colective sunt mult mai importante decât cele individuale. Îmi doresc să înscriu cât mai mult și să ajut echipa să câștige. Recompensele vin atunci când întreaga echipă are rezultate bune. Vreau să adun în continuare trofee cu Juventus și Portugalia! Recordurile personale vin după aceste performanțe.
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2700752.jpg
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 12 ORE

Ronaldo: "Vârsta e doar un număr și demonstrez asta la fiecare meci!"

Să mă bucur alături de familie când vin acasă după o victorie este lucrul care mă face cu adevărat fericit. Să-mi aud copiii spunând 'Felicitări pentru gol, tati!' este ceva de nedescris. În continuare cred că vârsta e doar un număr. Dacă am 34, 35 sau 36 de ani nu înseamnă că mă aflu la finalul carierei! Și cred că demonstrez asta prin performanțele mele.
Înainte de finalul conferinței, Cristiano i-a întrebat pe jurnaliști dacă au și întrebări despre meciul cu Lokomotiv. Portughezul s-a ridicat după ce a exclamat "Incredibil!".
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2700753.jpg
Juventus se află pe primul loc în grupa D, la egalitate de puncte (4) cu Atletico Madrid, împotriva căruia a remizat în prima etapă (2-2). Ronaldo a înscris primul său gol în actualul sezon de UEFA Champions League în partida cu Bayer Leverkusen (3-0).
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23