Chelsea a câștigat meritat finala Ligii Campionilor, dar istoria partidei putea fi alta. Cu 30 de minute înainte de final, cel mai bun jucător al "cetățenilor", Kevin De Bruyne, a fost forțat să părăsească gazonul, după o intrare tare a lui Rudiger.
"Diagnosticul este fractură nazală și fractură la nivelul orbitei stângi. Mă simt bine acum. Sunt în continuare dezamăgit, evident, dar ne vom reveni", a scris Kevin De Bruyne, pe Twitter.
Rudiger a dezvăluit că l-a contactat duminică pe belgian și și-a prezentat scuzele, punctând că nu a dorit niciun moment să îi pună securitatea adversarului în pericol.
Cupa Mondială FIFA
Cavani a cedat nervos după eliminarea de la Cupa Mondială! Atacantul a spart monitorul de la VAR
02/12/2022 LA 20:05
"Îmi pare foarte rău de accidentarea lui Kevin. Bineînțeles, nu a fost ceva intenționat din partea mea. Deja am luat legătura cu el personal și i-am cerut scuze. Îi doresc o recuperare cât mai rapidă și sper să ne vedem din nou pe gazon cât mai rapid", a spus Rudiger, potrivit The Mirror.

Roberto Martinez, convins că Rudiger trebuia eliminat, după intrarea la De Bruyne

De Bruyne nu e în pericol, probabil, să rateze Euro, dar selecționerul Belgiei, Roberto Martinez l-a criticat dur pe jucătorul lui Chelsea pentru intrarea avută.
Conform tehnicianului, germanul merita roșu, iar faptul că a simulat o lovitură la cap, după ciocnire, sugerează clar că știa exact ce a făcut.
"Rudiger a fost foarte norocos. Dacă te uiți pe reluare, pune umărul în mod intenționat. Mi-a lăsat un gust amar, mai ales că după aceea s-a prefăcut că s-a accidentat la cap, dar se vede clar pe reluare că nu s-a lovit deloc la cap. Trebuia să fie cartonaș roșu cu siguranță", a spus selecționerul Belgiei.
"Dracii roșii" sunt printre marile favorite de la Euro, având de îndeplinit în grupe, în condiții normale, o simplă formalitate. Belgia le are ca adversare pe Rusia, Danemarca și Finlanda.
Cupa Mondială FIFA
Belgienii, devastați după eliminarea de la CM! Ce s-a întâmplat în vestiar după meciul cu Croația
02/12/2022 LA 15:05
Cupa Mondială FIFA
Presa din Belgia, reacții dure după eliminare! "Această Cupă Mondială a fost prea mult pentru unii"
01/12/2022 LA 17:58