Chelsea a câștigat meritat finala Ligii Campionilor, dar istoria partidei putea fi alta. Cu 30 de minute înainte de final, cel mai bun jucător al "cetățenilor", Kevin De Bruyne, a fost forțat să părăsească gazonul, după o intrare tare a lui Rudiger.
"Diagnosticul este fractură nazală și fractură la nivelul orbitei stângi. Mă simt bine acum. Sunt în continuare dezamăgit, evident, dar ne vom reveni", a scris Kevin De Bruyne, pe Twitter.
Rudiger a dezvăluit că l-a contactat duminică pe belgian și și-a prezentat scuzele, punctând că nu a dorit niciun moment să îi pună securitatea adversarului în pericol.
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
"Îmi pare foarte rău de accidentarea lui Kevin. Bineînțeles, nu a fost ceva intenționat din partea mea. Deja am luat legătura cu el personal și i-am cerut scuze. Îi doresc o recuperare cât mai rapidă și sper să ne vedem din nou pe gazon cât mai rapid", a spus Rudiger, potrivit The Mirror.

Roberto Martinez, convins că Rudiger trebuia eliminat, după intrarea la De Bruyne

De Bruyne nu e în pericol, probabil, să rateze Euro, dar selecționerul Belgiei, Roberto Martinez l-a criticat dur pe jucătorul lui Chelsea pentru intrarea avută.
Conform tehnicianului, germanul merita roșu, iar faptul că a simulat o lovitură la cap, după ciocnire, sugerează clar că știa exact ce a făcut.
"Rudiger a fost foarte norocos. Dacă te uiți pe reluare, pune umărul în mod intenționat. Mi-a lăsat un gust amar, mai ales că după aceea s-a prefăcut că s-a accidentat la cap, dar se vede clar pe reluare că nu s-a lovit deloc la cap. Trebuia să fie cartonaș roșu cu siguranță", a spus selecționerul Belgiei.
"Dracii roșii" sunt printre marile favorite de la Euro, având de îndeplinit în grupe, în condiții normale, o simplă formalitate. Belgia le are ca adversare pe Rusia, Danemarca și Finlanda.
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54
Premier League
Premier League, lider în clasamentul campionatelor care plătesc cele mai mari salarii! Cum arată top
03/09/2021 LA 12:01