Liverpool era deja calificată în optimile UEFA Champions League, motiv pentru care partida cu Midtjylland a fost una fără miză. Chiar și în aceste condiții, Jurgen Klopp s-a bazat pe Mohamed Salah, iar egipteanul și-a demonstrat încă o dată clasa mondială.
Liverpool a deschis scorul în confruntarea din Danemarca după numai 55 de secunde. Campioana Angliei a inițiat un contraatac fulgerător, după un atac timid al gazdelor, iar Salah a profitat.
Atacantul "cormoranilor" a pornit în cursă către poarta lui Midtjylland și a finalizat cu un șut printre picioarele portarului, după ce a fost împins ușor de un adversar.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Salah, cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în UEFA Champions League

A fostul golul cu numărul 22 al lui Salah pentru Liverpool, în UEFA Champions League. Astfel, egipteanul a devenit cel mai bun marcator al "cormoranior" în competiția supremă din Europa, devansându-l în ierarhie pe Steven Gerrard, legendarul căpitan de pe Anfield.
Salah a atins această bornă fantastică în numai 3 sezoane și jumătate. Extrem de fericit pentru performanța jucătorului său, Jurgen Klopp i-a pregătit un discurs superb la interviul de la finalul meciului.
Managerul lui Liverpool l-a lăudat la scenă deschisă pe Salah, atacantul pe care germanul l-a relansat odată cu transferul său de la Roma:

Jurgen Klopp, reverență în fața lui Salah: "Record după record! E excepțional!"

"Record după record! Sunt sigur că Salah este foarte mândru (n.r. - de ultima performanță)... și așa trebuie să fie! Este un jucător excepțional, iar în toată perioada petrecută împreună s-au legat excelent multe lucruri. În același timp, el apreciază mult munca întregii echipe deoarece numărul său incredibil de goluri nu ar fi îndeajuns ca să avem succes.
Dar el este cu totul excepțional. Nimeni n-a pus la îndoială vrodată acest lucru, dar dacă totuși cineva are nevoie de cifre, Salah s-a ocupat și de asta. El vrea să joace fotbal (n.r. - întrebat de ce nu l-a menajat într-un meci fără miză). Am vorbit cu Mo și nu a avut probleme, iar din acest motiv a rămas pe teren.", a spus Jurgen Klopp, la finalul meciului din Champions League.

Inter, eliminată! Real, calificată! Seara de Champions League în 75 de secunde

Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26