Karim Benzema a marcat o "dublă" în meciul de la Madrid și a asigurat calificarea Realului de pe primul loc din grupa B. În aceste condiții, Monchengladbach avea nevoie de o remiză în celălalt meci al grupei, dintre Inter și Șahtior, pentru a avansa în faza următoare de pe locul secund.
Iar speranțele nemților au fost răsplătite. Partida de la Milano s-a încheiat 0-0, iar Gladbach s-a calificat în optimi, alături de Real Madrid.
Meciul dintre Gladbach și Real s-a încheiat mai devreme decât cel dintre Inter și Șahtior, iar jucătorii germani au decis să urmărească finalul de la Milano pe o tabletă, chiar pe stadionul "Alfredo di Stefano" din Madrid.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29
Scenele în care arbitrul fluieră finalul meciului de la Milano, iar jucătorii lui Gladbach declanșează fiesta au devenit virale.

Monchengladbach, calificată în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League după 43 de ani

Monchengladbach s-a calificat în fazele eliminatorii din UEFA Champions League pentru prima oară în ultimii 43 de ani. În acel sezon, nemții au ajuns până în finală, unde au fost învinși de Liverpool, la Roma.
"Suntem pe lună! Trăiesc emoții incredibile pe care nu le pot descrie. Am urmărit meciul lui Inter încă de când am fost înlocuit, dar momentul în care l-am vizionat alături de întreaga echipă a fost incredibil. Astfel de clipe rămân mult timp în memorie", a spus Cristoph Kramer, mijlocașul lui Gladbach.
Toate echipele germane prezente în grupele Champions League s-au calificat în optimi: Borussia Monchengladbach, Bayern Munchen, Borussia Dortmund și RB Leipzig.
Clasamentul grupei B din UEFA Champions League:
  • 1. Real Madrid 10p
  • 2. Monchengladbach 8p
  • 3. Șahtior 8p
  • 4. Inter 6p

Inter, eliminată! Real, calificată! Seara de Champions League în 75 de secunde

Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03