Mirel Rădoi are o misiune foarte dificilă! Naționala este la barajul pentru Euro 2020 doar datorită unei conjucturi, iar românii care fac ceva notabil în Champions League sunt foarte rari.

Stanciu, fără strălucire

Adus cu multă vâlvă la Slavia Praga, Stanciu este mai mereu primul jucător schimbat în meciurile de Champions League. În partida decisivă cu Inter a prins mai puțin de o oră pe teren și nu s-a făcut remarcat. Slavia Praga a pierdut orice șansă de a continua în Europa după 1-3 cu Inter Milano pe teren propriu. Întrîo grupă infernală, Cu barcelona, Inter șli Dortmund, Slavia a adunat doar 2 puncte înaintea ultimei etape.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31

Ianis Hagi a intrat pe final

Nici schimbarea de antrenor nu l-a ajutat pe Ianis Hagi să joace titular în Genk - Salzburg 1-4. În cele 5 meciuri de Champions League de pânp acum, Ianis Hagi a jucat unul singur ca titular, la 0-0 cu Napoli pe teren propriu. Acesta este, de altfel, singurul punct obținut de campioana Belgiei îm acest sezon din Champions League. Genk e ultima în grupa cu Liverpool, Napoli și Salzburg, fără nici o șansă de a continua în Europa și în primăvară.

Tătărușanu și Răzvan Marin, rezerve de lux

Tătărușanu așteaptă de la începutul sezonul o șansă la Lyon. Nu a primit-o încă, iar minutele sale pe teren din această toamnă au fost doar în poarta echipei naționale. Cu Lopes între buturi, Lyon a pierdut în Rusia. După 0-2 cu Zenit, echipa franceză este locul trei și continuă lupta cu Zenit pentru calificarea în optimile Champions League. În ultima etapă, Lyon are acasă cu liderul Leipzig, echipă deja calificată.
Răzvan Marin n-a apucat să debuteze în grupele Champions League. Ajax l-a uitilizat doar în preliminarii, până acum. Răzvan Marin s-a bucurat de pe bancă la succesul foarte important obținut de semifinalista de anul trecut, 2-0 la Lille. Ajax e prima în grupă și va juca meciul decisiv de calificare în primăvara Champions League pe 10 decembrie, acasă cu Valencia.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25