Mirel Rădoi are o misiune foarte dificilă! Naționala este la barajul pentru Euro 2020 doar datorită unei conjucturi, iar românii care fac ceva notabil în Champions League sunt foarte rari.

Stanciu, fără strălucire

Adus cu multă vâlvă la Slavia Praga, Stanciu este mai mereu primul jucător schimbat în meciurile de Champions League. În partida decisivă cu Inter a prins mai puțin de o oră pe teren și nu s-a făcut remarcat. Slavia Praga a pierdut orice șansă de a continua în Europa după 1-3 cu Inter Milano pe teren propriu. Întrîo grupă infernală, Cu barcelona, Inter șli Dortmund, Slavia a adunat doar 2 puncte înaintea ultimei etape.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54

Ianis Hagi a intrat pe final

Nici schimbarea de antrenor nu l-a ajutat pe Ianis Hagi să joace titular în Genk - Salzburg 1-4. În cele 5 meciuri de Champions League de pânp acum, Ianis Hagi a jucat unul singur ca titular, la 0-0 cu Napoli pe teren propriu. Acesta este, de altfel, singurul punct obținut de campioana Belgiei îm acest sezon din Champions League. Genk e ultima în grupa cu Liverpool, Napoli și Salzburg, fără nici o șansă de a continua în Europa și în primăvară.

Tătărușanu și Răzvan Marin, rezerve de lux

Tătărușanu așteaptă de la începutul sezonul o șansă la Lyon. Nu a primit-o încă, iar minutele sale pe teren din această toamnă au fost doar în poarta echipei naționale. Cu Lopes între buturi, Lyon a pierdut în Rusia. După 0-2 cu Zenit, echipa franceză este locul trei și continuă lupta cu Zenit pentru calificarea în optimile Champions League. În ultima etapă, Lyon are acasă cu liderul Leipzig, echipă deja calificată.
Răzvan Marin n-a apucat să debuteze în grupele Champions League. Ajax l-a uitilizat doar în preliminarii, până acum. Răzvan Marin s-a bucurat de pe bancă la succesul foarte important obținut de semifinalista de anul trecut, 2-0 la Lille. Ajax e prima în grupă și va juca meciul decisiv de calificare în primăvara Champions League pe 10 decembrie, acasă cu Valencia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23