Juventus nu a avut emoții în partida cu Dinamo Kiev, pe care a controlat-o de la un capăt la altul, ceea ce i-a permis lui Andrea Pirlo să facă unele experimente pe parcursul meciului. În minutul 69 al întâlnirii, Radu Dragușin a fost trimis în teren în locul lui Demiral.

Radu Drăgușin a debutat la Juventus

Acesta este primul meci pe care fundașul român de doar 18 ani îl joacă pentru echipa mare a "Bătrânei Doamne". Drăgușin este la Juventus din 2018, iar în această perioadă a evoluat progresiv la echipele de juniori ale torinezilor. Din cauza problemelor generate de accidentări, Pirlo l-a luat pe român în lotul echipei mari și în această seară i-a oferit și debutul la prima echipă.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
În partida cu Dinamo Kiev, Chiesa a deschis scorul pentru piemontezi în minutul 21 cu o lovitură de cap. Cristiano Ronaldo a făcut 2-0 în 57, iar Alvaro Morata a stabilit scorul final în minutul 66.
Prin această victorie Juventus păstrează șanse de a termina grupa pe prima poziție, dar pentru asta va trebui să câștige pe terenul Barcelonei în ultima etapă la o diferență de 3 goluri.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29