"Ce urmează a schimbat istoria clubului nostru" sunt cuvintele lui Sergio Ramos la un clip postat pe Stories pe Instagram. Căpitanul celor de la Real Madrid a publicat mai multe video-uri în care arată cu ce se delectează pe perioada izolării.
Ca să rămână motivat în timp ce se antrenează pentru a-și păstra forma fizică, Ramos se uita la clipuri memorabile cu Real Madrid. Pentru această poveste postată pe internet, a ales celebrul său gol din finala UEFA Champions League din 2014, probabil cel mai important moment din cariera lui.
Ramos a marcat golul egalizator pentru Real Madrid în minutul 90+3, iar Real Madrid s-a impus în prelungiri, reușind să înscrie de alte 3 ori, reușind astfel La Decima - a 10-a oară când a cucerit cel mai important trofeu european.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19
"A fost un instinct transmis de către suporteri. Împreună am reușit să marcăm acest gol" le-a mai transmis Ramos fanilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Carlo Ancelotti știe cine e jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial
03/11/2022 LA 16:07