Sergio Ramos se poate considera cel mai afectat fotbalist de gafa uluitoare pe care cei de la UEFA a făcut-o la tragerea la sorți a optimilor Champions League. Inițial, PSG a picat cu Manchester United, dar la repetarea extragerii francezii au dat peste Real Madrid, clubul pentru care Ramos este o adevărată legendă.
Clubul din capitala Spaniei și-a manifestat indignarea pentru decizia UEFA de a repeta tragerea la sorți, deoarece în primă fază avusese parte de un adversar mult mai facil, Benfica. Probabil că nici PSG nu e foarte mulțumită, deoarece Realul este o echipă mai complicată la prima vedere decât Man United, cel puțin după forma arătată de cele două echipe până acum în sezon.
Evident, cel mai afectat jucător al parizienilor este Sergio Ramos, care va fi nevoit să joace împotriva clubului la care a făcut istorie. Presa iberică a scos la iveală o serie de declarații ale fundașului din urmă cu doi ani, când deja se zvonea că înțelegerea sa cu gruparea de pe Bernabeu nu va fi prelungită. Atunci, Ramos spunea că nu va juca niciodată la un club care ar putea concura cu Real Madrid, iar acum se vede pus în fața unei situații delicate.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
"Nu aș merge niciodată la o echipă care ar putea concura cu Real Madrid. Voi pleca atunci când voi înțelege că fiziculmeu nu mai este la un nivel optim pentru marea performanță", spunea Ramos în 2019, declarație repusă pe tapet de Marca.
Citește și:

Sergio Ramos a recunoscut că ar fi preferat alt adversar în optimi

Imediat după ce Real Madrid a ieșit în calea PSG-ului la a 2-a tragere la sorți, Sergio Ramos a oferit o primă reacție, recunoscând că nu și-a dorit să se întâmple acest lucru, dar menționând că va da totul pentru actuala sa echipă.
"Soarta este capricioasă. Mi-ar fi plăcut să întâlnim altă echipă. Știe toată lumea cât de mult iubesc Madridul, fanii și asta nu se va schimba niciodată. Este timpul să înfrunt prezentul: joc pentru PSG și îmi voi apăra echipa. Voi face tot ce pot ca să trecem de optimi. Madridul trece printr-o perioadă bună, dar mai sunt câteva luni până la acel meci", a spus Ramos.
Pe hârtie, Real Madrid și PSG sunt printre cele mai puternice din Europa. Dar dupănumărul de trofee în competiție, Los Blancos au un avantaj net: 13-0. Cele două echipe s-au înfruntat pentru ultima dată în 2019, în faza grupelor. PSG a câștigat cu 3-0 pe teren propriu și a terminat 2-2 pe Bernabeu. Parizienii au ajuns până în finală, dar au peirdut cu Bayern Munchen în vara anului 2020, post-pandemie. Cu un an mai devreme, Real Madrid a eliminat PSG cu 3-1 și 2-1 în optimile de finală,ulterior câștigând și trofeul după o finală cu Liverpool (3-1).
https://i.eurosport.com/2021/12/13/3271268.jpg
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55
Fotbal
Transferurile stelare din 2021! Messi și Ronaldo au schimbat echipa, dar alții au stabilit recorduri
27/12/2021 LA 11:08