Cel mai așteptat meci din sferturile de finală ale UEFA Chmapions League se joacă în această seară, de la ora 22:00, pe Estadio Da Luz (Lisabona). FC Barcelona și Bayern Munchen se înfruntă, într-o singură manșă, pentru calificarea în semifinale. În faza precedentă, trupa lui Setien a eliminat-o pe Napoli (4-2 la general), iar campioana Germaniei a trecut fără probleme de Chelsea (7-1 la general).
FC Barcelona s-a calificat pentru a 13-a oară consecutiv în sferturile de finală ale UCL, dar nu a mai ridicat trofeul din 2015. În această seară, echipa blaugrana va avea o misiune grea în fața lui Bayern Munchen, în condițiile în care Messi și compania nu au avut un sezon prea grozav. Ei au cedat titlul în La Liga rivalei Real Madrid, iar tenisunile din cadrul echipei sunt de ceva timp de actualitate.

Quique Setien nu se sfiește să trimită săgeți către Bayern înainte de confruntarea din această seară

Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
IERI LA 11:59
Antrenorul Barcelonei, Quique Setien, a vorbit despre vedeta bavarezilor, Robert Lewandowski. Fără îndoială, o victorie a Barcelonei în fața lui Bayern i-ar mai crește șansele lui Setien de a rămâne pe banca clubului catalan, astfel că tehnicianul a început deja duelul la nivel declarativ și l-a comparat pe Lewandowski cu Messi, starurile celor două echipe.
"Lewandowski este un mare jucător, dar nu se ridică la nivelul lui Leo Messi. Asta e cât se poate de clar. Acum este într-o formă bună, a marcat 13 goluri în Champions League, dar și colegii l-au ajutat foarte mult. Însă ați văzut ce a făcut Leo cu Napoli, în urmă cu doar câteva zile. Important este că ne putem bucura de asemenea fotbaliști, precum Messi și Lewandowski", a spus Setien, citat de publicația Sport.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
IERI LA 21:51
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40