Manchester United a învins-o pe Chelsea la penalty-uri la Moscova atunci iar Hargreaves s-a aflat printre marcatori la loviturile de departajare.
”Îmi amintesc că am făcut un meci de antrenament pe stadionul din Moscova cu o zi înainte de meci și a început o bătaie generală între cele două echipe pentru că meciul era atât de intens”, povestește Hargreaves, potrivit Marca.
”Una dintre echipe a pierdut și toată lumea era nervoasă iar Sir Alex a intervenit și ne-a despărțit”, a precizat el.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46
”Așa era atunci. Toată lumea era extrem de competitivă. Chiar și la un meci de antrenament, ai crede că jucătorii nu vor să se accidenteze dar nu era cazul. Toată lumea era extrem de determinată dar și entuziasmată pentru meciul de a doua zi”, susține Hargreaves.

Ferdinand, despre cum l-au trădat emoțiile în finală: ”Nu voiam să execut”

Rio Ferdinand a vorbit și el recent despre finala din urmă cu 12 ani, dezvăluind emoțiile uriașe cu care a trăit seria loviturilor de departajare. Fostul fundaș al lui United a recunscut că își pierduse speranțele după ce Cristiano a ratat penalty-ul:
"Am crezut că s-a terminat. L-am văzut pe John (n.r. - Terry) executând penalty-uri la antrenamentele naționalei și știam că nu prea ratează. Am fost surprins când a ratat în finală. Ar trebui să-i mulțumesc ploii din acea seară pentru că a alunecat.", a spus Ferdinand, pentru BT Sport.
În același interviu, Ferdinand a mărturisit că era atât de emoționat încât se ruga ca Van der Sar să apere șutul lui Anelka pentru a nu fi nevoit să execute el următorul:
"Când Anelka se apropia să execute, mă gândeam: 'Dacă înscrie, eu urmez. Așa că te rog, Edwin (n.r. - Van der Sar)', te rog scutește-mă de teroarea de a executa un penalty la acest nivel. Nu vreau să fac asta.", a mai povestit Ferdinand.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58