PSG va avea o misiune complicată diseară, în returul cu Manchester City din semifinalele UEFA Champions League. Formația lui Mauricio Pochettino a fost învinsă cu 2-1 în tur, deși a condus cu 1-0 la pauză. Parizienii vor fi nevoiți să înscrie de cel puțin două ori pentru a spera la calificarea în ultimul act.
În dimineața meciului de pe Etihad, cei de la PSG au avut parte de o vizită de lux. Sir Alex Ferguson, legendarul manager al lui United, a venit la hotelul Lowry pentru a discuta cu Pochettino, anunță Daily Mail.
În ultimii ani, Ferguson și Pochettino au legat o relație de prietenie minunată, începută pe vremea când tehnicianul argentinian o pregătea pe Tottenham. Ferguson a rămas impresionat de calitățile și viziunea lui Pochettino, motiv pentru care n-a ezitat să-l revadă astăzi, în ajunul meciului decisiv cu City.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29

Sir Alex Ferguson, vizită surpriză la hotelul lui PSG înaintea meciului cu Manchester City

Lowry Hotel este hotelul obișnuit al lui Manchester United, echipă la care Ferguson a scris istorie în perioada 1986-2013, devenind cel mai titrat antrenor din lume. În aceste zile, însă, hotelul din Salford este "casa" lui PSG, înaintea duelului de 5 stele cu Manchester City, rivala locală a "diavolilor roșii".
Potrivit jurnaliștilor englezi, Ferguson a petrecut mai bine de o oră la hotelul unde sunt cazați cei de la PSG. Scoțianul a discutat cu Pochettino, iar la plecare a fost surprins alături de Nasser Al-Khelaifi, președintele campioanei Franței.
În urmă cu ceva timp, Pochettino dezvăluia că timpul petrecut alături de Ferguson a fost "un vis devenit realitate". Antrenorul lui PSG a dezvăluit că a fost nevoit să plătească masa la întâlnirea cu Sir Alex, după ce a eșuat în încercarea de a numi toți marcatorii Argentiniei de la Campionatul Mondial din 1930.
Ferguson și-ar fi dorit ca Pochettino să ajungă pe banca tehnică a lui United în 2019, după despărțirea de Jose Mourinho. În cele din urmă, oficialii "diavolilor" l-au numit în funcție pe Ole Gunnar Solskjaer.
Meciul dintre Manchester City și PSG, programat astăzi (ora 22:00) va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03