După ce în tur a fost la un pas să obțină un egal contra formației lui Valverde, doar inspirația lui Ter Stegen făcând ca scorul să rămână 2-1 pentru Messi&Co, Slavia Praga a făcut o partidă mare pe Camp Nou, obținând o remiză, 0-0. A fost prima partidă după 46 de confruntări la rând în care Barca nu înscrie pe teren propriu.
"Jos pălăria pentru Slavia Praga! A fost o prestaţie excepţională, cu pressing intens şi marcaj strict care au ţinut în şah pe Barcelona şi pe Messi. Slavia a pus la grea încercare trupa lui Valverde, un fotbal de 5 stele în care un merit special i se cuvine portarului Kolar, autorul a câteva parade providenţiale" au scris cei de la UEFA. com.

Nicolae Stanciu, remarcat de spanioli

Liga
Depay, criticat dur de o legendă a fotbalului olandez: "Am îndoieli că este potrivit pentru Barca"
ACUM O ORĂ
Internaționalul nostru a făcut o nouă partidă bună, fiind protagonistul celei mai mari ratări pentru oaspeți.
Deși în unele momente a fost puțin individualist, Stanciu a impresionat prin faptul că a alergat enorm. El a acoperit 6,5 kilometri în prima repriză, mai mult decât orice jucător de la Barcelona. Românul a fost jucătorul cu cea mai mare disponibilitate la efort, după Masopust și Sevcik.
Stanciu a primit trei stele în Mundo Deportivo (cinci e nota maximă), la fel ca Lionel Messi. Singurul jucător de pe teren care a fost punctat mai bine de catalani a fost portarul cehilor, Ondrej Kolar. Acesta a avut 6 intervenții decisive și a fost notat cu 4 stele.
Stanciu a primit o notă rezonabilă și de la whoscored.com, 6,7, una dintre cele mai mari note ale echipei sale.
După 4 etape din Champions League, Slavia ocupă ultimul loc într-o grupă extrem de grea, cu Barcelona, Dortmund și Inter. Probabil cehii se vor lupta cu echipa lui Conte pentru locul 3, care duce în primăvara Europa League.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 11 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35