După ce în tur a fost la un pas să obțină un egal contra formației lui Valverde, doar inspirația lui Ter Stegen făcând ca scorul să rămână 2-1 pentru Messi&Co, Slavia Praga a făcut o partidă mare pe Camp Nou, obținând o remiză, 0-0. A fost prima partidă după 46 de confruntări la rând în care Barca nu înscrie pe teren propriu.
"Jos pălăria pentru Slavia Praga! A fost o prestaţie excepţională, cu pressing intens şi marcaj strict care au ţinut în şah pe Barcelona şi pe Messi. Slavia a pus la grea încercare trupa lui Valverde, un fotbal de 5 stele în care un merit special i se cuvine portarului Kolar, autorul a câteva parade providenţiale" au scris cei de la UEFA. com.

Nicolae Stanciu, remarcat de spanioli

Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
ACUM 5 ORE
Internaționalul nostru a făcut o nouă partidă bună, fiind protagonistul celei mai mari ratări pentru oaspeți.
Deși în unele momente a fost puțin individualist, Stanciu a impresionat prin faptul că a alergat enorm. El a acoperit 6,5 kilometri în prima repriză, mai mult decât orice jucător de la Barcelona. Românul a fost jucătorul cu cea mai mare disponibilitate la efort, după Masopust și Sevcik.
Stanciu a primit trei stele în Mundo Deportivo (cinci e nota maximă), la fel ca Lionel Messi. Singurul jucător de pe teren care a fost punctat mai bine de catalani a fost portarul cehilor, Ondrej Kolar. Acesta a avut 6 intervenții decisive și a fost notat cu 4 stele.
Stanciu a primit o notă rezonabilă și de la whoscored.com, 6,7, una dintre cele mai mari note ale echipei sale.
După 4 etape din Champions League, Slavia ocupă ultimul loc într-o grupă extrem de grea, cu Barcelona, Dortmund și Inter. Probabil cehii se vor lupta cu echipa lui Conte pentru locul 3, care duce în primăvara Europa League.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona merge la UEFA după erorile de arbitraj din duelul cu Inter! Anunțul presei din Spania
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Gestul făcut de Xavi la finalul meciului cu Inter, taxat de un jurnalist italian. "E o rușine"
ACUM 7 ORE