În 2014, Dortmund plătea 18 milioane de euro pentru Immobile, dar vârful nu s-a adaptat şi a fost împrumutat la Sevilla. Doar 3 goluri a reuşit atacantul în tricoul formaţiei antrenate la acea vreme de Jurgen Klopp.
După doar doi ani, în 2016, Lazio îi oferea şansa revenirii în Serie A, iar pe Olimpico fotbalistul s-a transformat într-unul dintre cei mai percutanţi atacanţi din lume (104 goluri în 145 partide).
Aseară, partida cu Dortmund a fost una specială pentru vârful lazial, care avea de luat o revanşă. Şi s-a descurcat admirabil, reuşind un gol şi un assist în victoria cu 3-1 în faţa nemţilor.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 41 MINUTE
"Sunt cel mai prost transfer din istoria lui Dortmund? Uneori trebuie să aștepți jucătorii, să înțelegi situațiile prin care trec. Am ajuns la Dortmund într-un moment nepotrivit, de schimbare de generații. Au fost unele dificultăți, dar nu vreau să spun mai multe despre asta. Sunt foarte atent la toate, știu că atunci când sunt lăudat înseamnă că joc bine, iar când sunt criticat înseamnă că randamentul meu pe teren nu e cel dorit", a spus Immobile, citat de Gazzetta dello Sport

Lazio - Dortmund 3-1 | Importanţa victorie pentru italieni

Lazio venea după trei partide fără victorie în Serie A, timp în care a bifat două înfrângeri dureroase (1-4 acasă cu Atalanta şi 0-3 pe terenul Sampdoriei). Succesul de marţi seară poate fi un moment de cumpănă în sezon: fotbaliştii nu doar că au câştigat cele trei puncte, dar au câştigat enorm în plan mental, demonstrându-şi că se pot lupta de la egal la egal cu o formaţie de top din Europa.
"A fost o emoție incredibilă să ducem Lazio în Liga Campionilor, a existat un plus de aromă în câștigarea unui meci în această competiţie. Suntem cu adevărat mulțumiți de meciul făcut. Calificarea? Avem un grup foarte echilibrat, dar sunt alte cinci bătălii, trebuie să continuăm cu această dorință și răutate pozitivă. Acesta poate fi punctul de cotitură în sezonul nostru. Ne-am întâlnit cu o echipă care e una dintre cele mai puternice din Europa, aveam nevoie de un asemenea meci după performanța proastă de sâmbătă. Era nevoie să ne resetăm, să câştigăm încredere, pentru că vrem din nou să avem un sezon în care să ne batem la vârf", a mai spus atacantul lazial.
În celălalt meci din grupa F, Zenit a pierdut, pe teren propriu, cu Brugge, scor 1-2.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13