"Specialul" a avut emoții la primul meci în fața propriilor suporteri. După 0-2 în minutul 20, Spurs a revenit spectaculos, prin golurile lui Alli, Kane (dublă) și Aurier.
La golul egalizator a contribuit și un copil de mingi, care a simțit că se poate naște o contră periculoasă și i-a dat imediat mingea lui Aurier pentru a o repune în joc.
Mou s-a dus să îi strângă mâna puștiului pentru spontaneitatea de care a dat dovadă și a dorit chiar să îl invite la final în vestiar, pentru a se bucura alături de idolii săi.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
"Ca să faci asta, trebuie să fii un foarte bun copil de mingi. Între 10 și 16 ani și eu am fost și știu ce zic. Acest puști înțelege jocul, îl citește, nu e acolo doar să se uite la tribune sau la lumini. Trăiește jocul și îl înțelege foarte bine. La final, am vrut să îl invit în vestiar, să se bucure alături de noi, dar nu l-am găsit. A dispărut, nu știu unde s-a dus, dar e un copil de mingi excelent. E foarte, foarte, foarte bun, nu glumesc", a spus Mourinho la conferința de presă.
Mourinho a devenit primul antrenor care califică 6 echipe diferite în optimile Ligii Campionilor. Spurs nu mai poate pierde locul secund, cu o etapă rămasă de disputat, dar nici nu poate urca pe primul loc, unul "anexat" de Bayern.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26