"Specialul" a avut emoții la primul meci în fața propriilor suporteri. După 0-2 în minutul 20, Spurs a revenit spectaculos, prin golurile lui Alli, Kane (dublă) și Aurier.
La golul egalizator a contribuit și un copil de mingi, care a simțit că se poate naște o contră periculoasă și i-a dat imediat mingea lui Aurier pentru a o repune în joc.
Mou s-a dus să îi strângă mâna puștiului pentru spontaneitatea de care a dat dovadă și a dorit chiar să îl invite la final în vestiar, pentru a se bucura alături de idolii săi.
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
19/09/2021 LA 18:59
"Ca să faci asta, trebuie să fii un foarte bun copil de mingi. Între 10 și 16 ani și eu am fost și știu ce zic. Acest puști înțelege jocul, îl citește, nu e acolo doar să se uite la tribune sau la lumini. Trăiește jocul și îl înțelege foarte bine. La final, am vrut să îl invit în vestiar, să se bucure alături de noi, dar nu l-am găsit. A dispărut, nu știu unde s-a dus, dar e un copil de mingi excelent. E foarte, foarte, foarte bun, nu glumesc", a spus Mourinho la conferința de presă.
Mourinho a devenit primul antrenor care califică 6 echipe diferite în optimile Ligii Campionilor. Spurs nu mai poate pierde locul secund, cu o etapă rămasă de disputat, dar nici nu poate urca pe primul loc, unul "anexat" de Bayern.
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36