Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză mare în play-off-ul Champions League! Sheriff Tiraspol, aproape de grupe! Rezultatele serii

Nicu Savin

Actualizat 18/08/2021 la 01:50 GMT+3

În această seară au avut loc primele 3 partide din play-off-ul Champions League, iar rezultatele au fost surprinzătoare, în special cel de la Tiraspol, unde moldovenii de la Sherif au învins-o cu 3-0 pe Dinamo Zagreb.

The FC Sheriff players celebrate goal during the UEFA Champions League Play-Offs Leg One match between FC Sheriff and Dinamo Zagreb at Sheriff Stadium on August 17, 2021 in Tiraspol, Moldova

Credit imagine: Getty Images

În urma play-off-ului din Champions League, 6 echipe vor obține biletele pentru grupele celei mai puternice competiții intercluburi din Europa. După duelurile din această seară, există toate șansele să vedem cel puțin o echipă care va debuta în grupele Champions League peste câteva săptămâni.
Este vorba despre Sherif Tiraspol, care a trecut cu 3-0 de mult mai galonata Dinamo Zagreb. Golurile campioanei Moldovei au fost marcate de Adama Traore (min.45 și 80) și Dimitrios Kolovos (min.54), iar moldovenii au luat o opțiune serioasă în privința calificării, fiind greu de crezut că vor pierde la o diferență de 3 goluri în returul de la Zagreb.

AS Monaco, departe de grupele Champions League

Un alt rezultat surprinzător din play-off-ul Champions League a venit de la Monte Carlo, acolo unde AS Monaco a fost învinsă cu 1-0 de Șahtior Donetsk. Singurul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Pedrinho în minutul 19. Așadar, la AS Monaco rezultatele slabe din debutul noului sezon din Ligue 1 se extind și pe plan european, în timp ce Roberto De Zerbi este la 90 de minute de a reuși o primă performanță notabilă pe banca celor de la Șahtior.
În fine, nici cel de-al 3-lea meci al serii nu a fost departe de o mare surpriză. Red Bull Salzburg a primit vizita danezilor de la Brondby, iar oaspeții au condus cu 1-0 la pauză după golul marcat de Mikael Uhre în minutul 4. Austriecii au reușit însă să întoarcă rezultatul în partea secundă, grație reușitelor lui Karim Adeyemi (min.56), respectiv Brenden Aaronson (min.90). În ciuda victoriei din această seară, Salzburg nu este sigură de prezența în grupe, returul din Danemarca anunțându-se unul extrem de disputat.
Mâine seară vor avea loc manșele tur din celelalte 3 confruntări din play-off-ul Champions League: Benfica - PSV, Malmo - Ludogorets și Young Boys - Ferencvaros. Echipele eliminate în play-off-ul Champions League vor ajunge în grupele Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo