Trupa lui Zidane a fost învinsă cu 2-0 de Șahtior în Ucraina, în penultima etapă a grupelor UEFA Champions League. Acum, Real ocupă locul 3 în grupă și nu mai depinde doar de ea să-și asigure locul în optimi.
Real Madrid a ajuns la 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri în toate competițiile, iar presiunea de pe umerii lui "Zizou" este din ce în ce mai mare.
La finalul meciului din Ucraina, tehnicianul francez a fost întrebat dacă s-a gândit vreo clipă să-și dea demisia. Zidane a spus că nu și a oferit un răspuns plin de optimism, în ciuda situației dificile de pe Santiago Bernabeu.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Zidane vrea să continue la Real Madrid

Madrilenii riscă să rateze prezența în optimile Champions League și se află abia pe locul 4 în campionatul Spaniei, fără victorie în ultimele 3 etape.
"Nu, nu voi demisiona. Voi continua la Real Madrid. În prima repriză am jucat foarte bine. S-ar fi schimbat categoric lucrurile dacă reușeam să înscriem noi primul gol al meciului. Primul lor gol ne-a durut mult deoarece jucam bine. Am avut 2-3 ocazii bune, în care am nimerit bara. Mingea pur și simplu n-a vrut să intre în poartă. A fost greu.
Au existat multe momente delicate pe banca tehnică și vor exisa în continuare. Trecem printr-o perioadă dificilă la nuvelul rezultatelor. Asta este realitatea. Dar trebuie să continuăm. A fost o finală pe care am pregătit-o foarte bine. Momente delicate vor exista mereu la acest club.
Mă simt puternic și voi continua să dau tot ce pot pentru echipă, ca întotdeauna. În campionat nu meritam să câștigăm (n.r. - cu Alaves, scor 1-2), dar azi meritam. Ăsta e fotbalul. Trebuie să ținem capul sus și să ne gândim la următorul meci. Nu există altă soluție. Vom continua să credem și să luptăm.", a spus Zidane, citat de cotidianul AS.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26