Erling Haaland a strălucit din nou la formația germană, reușind să înscrie o "dublă" în prima repriză a duelului din Belgia. În minutul 18, starul norvegian a reluat cu latul în plasă, din câțiva metri, după ce goalkeeper-ul lui Club Brugge reușise inițial să intervină la lovitura sa de cap.
Haaland a bifat "dubla" în minutul 32, servit ideal de Meunier. Norvegianul a îndeplinit o simplă formalitate, marcând din fața porții goale. Thorgan Hazard reușise să deschidă scorul pentru Dortmund în minutul 14, înainte să înceapă "recitalul" lui Haaland.
Grație "dublei" din această seară, Haaland a ajuns la 10 goluri marcate în noul sezon, în toate competițiile.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool şi Real Madrid au jucat 3 finale de Cupa/Liga Campionilor,acum sunt faţă în faţă în optimi
07/11/2022 LA 11:35

Haaland a primit cea mai incomodă întrebare, după "dubla" din UEFA Champions League

Haaland a fost pus într-o situație inedită la finalul confruntării din Belgia, fiind întrebat "dacă va dormi singur în această seară". Evident, reporterul CBSSports a făcut referire la faptul că starul lui Dortmund n-a înscris un hattrick și, prin urmare, nu va pleca acasă cu mingea, conform obiceiului.
Chiar Haaland făcuse o glumă anul trecut, spunând că "mingile sunt prietenele lui și doarme cu ele după ce înscrie câte un hattrick". Jurnalistul și-a adus aminte de declarația lui Haaland și a vrut să-l pună în dificultate, în spirit de glumă:
"Vei dormi singur diseară?", a fost întrebarea reporterului.
Complet surprins, Haaland n-a știut cum să răspundă inițial. Apoi, starul norvegian a răspuns ezitant: "Hmmm, da".
Reporterul și-a dat seama de situația incomodă și a clarificat situația: "Nu iei o <prietenă> acasă pentru că nu ai înscris un hattrick".
Vizibil ușurat, Haaland i-a dat apoi dreptate reporterului, zâmbind la final: "Așa e, n-am marcat".
Jamie Carragher, aflat în studioul CBS Sports ca pundit, a stat cu "sufletul la gură" în timpul interviului. Fostul fundaș al lui Liverpool a spus la final că s-a temut pentru job-ul său, din cauza întrebării incomode a reporterului: "Doamne! Am crezut că vom fi dați afară!"
Haaland se află la al 4-lea gol în UEFA Champions League, în sezonul curent. Pentru Borussia Dortmund urmează derby-ul cu Bayern Munchen, din Bundesliga (7 noiembrie, 19:30).
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, record istoric în UCL, umbrit de ratarea incredibilă a locului 1 în grupă
03/11/2022 LA 07:13
Liga Campionilor UEFA
Antrenorului lui PSG nu i-a venit să creadă că a pierdut locul 1 în grupă: "E irațional ce trăim"
03/11/2022 LA 06:21