Învinși cu 3-0 pe Camp Nou, puțini le mai dădeau șanse "cormoranilor" să ajungă în finala Champions League de anul acesta. Doar că elevii lui Klopp au evoluat incredibil, având în Divock Origi și Georginio Wijnaldum doi adversari care au reușit partida vieții.
La 3-0, în minutul 79, Liverpool a beneficiat de un corner. Alexander Arnold, care inițial părea că se depărtează de colțul de unde urma să se execute cornerul, a sesizat că apărătorii Barcelonei sunt departe de a se coordona. A decis într-o fracțiune de secundă să se întoarcă și să bată repede lovitura de colț, iar restul e istorie: Origi și-a trecut în cont dubla, lăsându-i pe jucătorii Barcelonei extrem de dezamăgiți. Liverpool a reușit astfel imposibilul, răsturnând înfrângerea la scor de neprezentare din Catalunya.
"Sincer, nu ne așteptam ca Liverpool să joace atât de repede acel corner. Noi încă ne organizam și ei au beneficiat de neatenția noastră. Au executat repede și Origi a marcat", a fost reacția lui Ter Stegen, într-o parte din interviul acordat pentru France Football.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
24/09/2021 LA 21:00
Considerat unul dintre cei mai buni portari ai lumii, Ter Stegen a fost întrebat cine a fost modelul său când s-a apucat de fotbal.
Fără să stea pe gânduri, goalkeeperul german l-a nominalizat pe Oliver Kahn, portarul legendar al lui Bayern și al naționalei Mannschaftului.
"Oliver Kahn a fost idolul meu în copilărie. Avea mereu o mentalitate de câștigător și asta m-a inspirat", a mai spus Ter Stegen, nu înainte de a dezvălui și care sunt, în opinia sa, cei mai buni portari în momentul actual: "Sunt mulți portari care îmi plac - Oblak, De Gea, Manuel Neuer -, dar nu cred că există portarul perfect".
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21