Chelsea s-a calificat în semifinalele Champions League pentru prima dată din 2014 încoace. Londonezii au pierdut cu 1-0 returul cu FC Porto, dar au mers mai departe grație succesului din tur cu 2-0.
Echipa lui Tuchel așteaptă acum să vadă cu cine se va duela pentru un loc în ultimul act. Real Madrid sau Liverpool vor fi adversarii "albaștrilor" în semifinale, madrilenii având prima șansă după ce au câștigat prima manșă cu 3-1 pe teren propriu.

Thomas Tuchel vrea ca Chelsea să joace cu Real Madrid, în semifinalele UCL

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 38 MINUTE
Intervievat după meciul cu FC Porto, Thomas Tuchel nu s-a ferit să spună că ar prefera să joace cu Real Madrid în semifinale.
"În general, nu îmi place să joc împotriva echipelor din același campionat în Liga Campionilor, deoarece oferă mai mult sentimentul unei competiții interne. Acesta este singurul motiv pentru care nu aș vrea să jucăm cu Liverpool. Calificarea este departe de a fi jucată. Voi urmări cu siguranță ce se va întâmpla în retur.Totul este posibil. Liverpool este foarte puternică acasă, așa că vom vedea ce ne va aștepta în semifinale. Oricum, este o situație bună pentru noi.", a declarat Tuchel, citat de Daily Sport.
Tuchel a recunoscut că Chelsea nu a făcut un joc prea bun în returul cu FC Porto, dar a salutat dăruirea și spiritul de luptă al jucătorilor săi, menționând că o calificare în semifinale este foarte importantă pentru club: "Face parte din performanță să nu-ți lași adversarul să joace bine. Astăzi am arătat intensitate și spirit de echipă, lucruri esențiale atunci când echipa este tânără, fără experiență. Semifinala este o mare realizare. Este un pas mare pentru noi. Nu suntem obișnuiți să fim acolo, dar odată ce am ajuns în această fază, vom lupta pentru un loc în finală."
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
ACUM 12 ORE
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
ACUM 21 ORE