Liderul invincibiul din Premier League este cu ochii pe Werner de mult timp. Neamțul este considerat perfect pentru stilul de joc pe care Jurgen Klopp l-a implementat la Liverpool. Chiar și așa, englezii se tem că Wener nu s-ar putea adapta rapid la rigorile din Premier League și nu vor să facă o investiție uriașă pentru o rezervă.
Trioul magic Salah - Mane - Firmino are un viitor strălucit în tricoul lui Liverpool și sunt priviți ca un mecanism perfect care nu trebuie stricat. Directorul sportiv Michael Edwards se gândește deja la un atacant, mai ales că vine Cupa Africii, o competiție care s-a mutat în perioada de iarnă, atunci când se joacă multe meciuri în Premier League. Chiar și așa, șefii lui Liverpool nu vor să ia o decizie pripită referitoare la transferul unui atacant de valoare.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31
https://i.eurosport.com/2020/02/12/2773474.jpg

Liverpool nu vrea să investească într-un jucător frustrat de faptul că nu este titular

Werner ar putea veni la Liverpool ca rezerva lui Firmino, iar titularul naționalei Germaniei ar putea deveni frustrat de această poziție. Dacă Werner acceptă că face parte dintr-un sistem și faptul că nu va fi titular incontestabil, atunci Klopp și-ar putea convinge șefii să facă o ofertă decentă pentru el. Germanul de 23 de ani poate fi transferat la Liverpool pentru sumă mai mică decât Mbappe și Sancho, doi jucători aduși în discuția unui transfer pe Anfield în ultimul an.
https://i.eurosport.com/2020/02/03/2768447.jpg
Au fost multe discuții referitoare la clauza de reziliere a lui Werner. Până la urmă 58 de milioane de euro nu este sumă foarte mare dacă ne uităm la prețurile de transfer din ultimii 2 ani pe care le-a plătit marile forțe ale Europei. Dacă ar face o ofertă pentru Werner, Liverpool ar avea avantajul unei relații bune cu Leipzig. Englezii l-au transferat deja pe Naby Keita, mijlocaș pentru care au achitat clauza de reziliere, 60 de milioane de euro plus alte bonusuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21