Campioana Angliei i-a pierdut în derbyul cu Everton, scor 2-2, pe Van Dijk şi Thiago Alcantara, iar Matip are şi el unele probleme şi va lipsi de pe teren la Amsterdam. Pierderea olandezului din centrul liniei defensive e marea problemă, în condiţiile în care jucătorul care acum doi ani se lupta pentru Balonul de Aur a suferit o ruptură de ligamente şi va lipsi tot sezonul.
Ca atare, Klopp e extrem de încordat, iar o întrebare neinspirată a unui reporter, la conferinţa de marţi seară, l-a făcut să îşi piardă cumpătul.
"Aveţi vreo şansă împotriva lui Ajax fără Van Dijk şi Thiago", a fost întrebarea uşor stupidă a ziaristului.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 21 ORE
"Tu chiar eşti jurnalist? Mă întrebi dacă avem vreo şansă? Nu, niciuna", a fost răspunsul sarcastic al lui Klopp.

Klopp: "Vom încerca să câştigăm fiecare meci"

Redevenind calm, tehnicianul german a explicat că se trece prea uşor de la agonie la extaz şi se dau verdicte prea repede. O echipă nu poate sta într-un singur jucător, iar un club ca Liverpool are întotdeauna soluţii, chiar dacă absenţele uneori pot cântări mult în economia unei partide.
"Suntem aici fără Van Dijk şi pentru acest meci ne va lipsi şi Matip din centrul apărării. Ce putem face, acesta e fotbalul? Acum trei săptămâni se vorbea că vom defila, că vom câştiga la pas Premier League. Acum, văd că nu mai suntem în luptă pentru nimic. Se trece prea uşor de la o stare la alta, dar noi rămânem calmi. Suntem aici să câştigăm şi vom încerca să avem succes în fiecare meci, chiar dacă situaţia nu e una ideală", a mai spus Klopp.
După duelul cu Ajax, din Champions League, Liverpool are meci în Premier League contra codaşei Sheffield, într-o partidă care poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player sâmbătă, de la ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26