Înaintea confruntării dintre cele două echipe de top din Europa, Thomas Tuchel, antrenorul francezilor, a avut o declarație amuzantă când a fost întrebat de un eventual transfer al lui Mbappe la Real. Întrebat de jurnaliști despre cum vede el afecțiunea lui Zidane pentru atacantul de 20 de ani, managerul neamț a răspuns:
Nu știu cât de mult este îndrăgostit Zidane de Mbappe, dar el este unul dintre cei mai buni jucători pe care îi avem. Suntem cu adevărat bucuroși să avem asemenea fotbalist în echipă. Din păcate, uneori se întâmplă să te îndrăgostești de cine nu trebuie.Totuși, Zidane are și el o mulțime de jucători de valoare, de care sunt sigur că este îndrăgostit.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/26/2724533.jpg

"Ar trebui să îmi fac bagajul și să plec"

Tuchel, aflat pe banca celor de la PSG din 2018, n-a vrut să devzăluie care dintre Mbappe și Neymar este favoritul lui:
Dacă răspund la întrebarea asta, va trebui să mă duc la hotel, să-mi strâng lucrurile, să-mi iau staff-ul și să plec. Nu pot să spun că îmi place un jucător mai mult decât altul.
Antrenorul neamț, care are deja trei trofee cu PSG în palmares, a recunoscut că își dorește ca Mbappe să nu plece prea curând de la campioana Franței:
Încercăm să construim o echipă în jurul lui Kylian, aici la PSG. Nu vreau să mă gândesc la viitorul său în tricoul altui club.
PSG este lider în campionatul Franței, cu 8 puncte peste locul secund, ocupat de Marseille. În UEFA Champions League, jucătorii pregătiți de Tuchel au obținut patru victorii din patru meciuri posibile, fără să încaseze vreun gol. Mbappe, cotat la 200 de milioane de euro, a reușit nouă goluri în 12 apariții din actualul sezon.
Premier League
Timo Werner, aproape de un transfer! Unde este dorit și cine ar putea ajunge în locul său la Chelsea
13/09/2021 LA 07:55
Premier League
Solkjaer, încântat de Ronaldo. Ce a răspuns când a fost întrebat de titlu
11/09/2021 LA 17:42