La conferința de presă dinaintea meciului din UEFA Champions League, jurnaliștii l-au întrebat pe Frank Lampard de ce este așa speriat de Ajax. Antrenorul lui Chelsea a oferit un răspuns amuzant:
Nu sunt speriat, ce vă face să credeți asta? Asta e doar fața mea! Sunt foarte concentrat asupra meciului de diseară, atâta tot. Iar când se va termina, mă voi gândi la următorul împotriva lui Burnley. Am urmărit-o pe Ajax în sezonul trecut și am foarte mare respect pentru acest club. Chiar dacă și-a schimbat lotul în această vară, Ajax rămâne foarte periculoasă. Până la urmă, orice deplasare din UEFA Champions League este dificilă. Cu toate acestea, eu am încredere că putem face un meci bun!
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701403.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Lampard a vorbit și despre jucătorii pe care nu se va putea baza la Amsterdam. Kante și Barkley sunt cele mai importante nume din lotul lui Chelsea care vor lipsi din cauza unor accidentări:
Am câteva probleme la nivelul lotului. N'Golo (Kante) se antrenează acum și vom vedea dacă poate juca în weekend. La Ross (Barkley) este mai complicat. Așteptăm să se întoarcă joi la antrenamente. Rudiger s-a pregătit la ultimul antrenament, dar nu va fi refăcut până la meciul cu Burnley. Cred că meciul de diseară va fi un adevărat test pentru jucătorii mei tineri. Cocentrarea timp de 90 de minute este extrem de importantă într-o astfel de partidă.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701404.jpg
Frank Lampard (41 de ani) se află pe banca lui Chelsea din luna iulie. Lampard a adus un aer proaspăt la echipa de pe Stamford Bridge, aflată pe locul patru în Premier League. Cu Frank pe banca tehnică, mulți jucători tineri și-au făcut loc în primul 11 al lui Chelsea, printre care Abraham, Hudson-Odoi, Mount și Tomori.

Clasamentul grupei H:

  • 1. Ajax 6p
  • 2. Chelsea 3p
  • 3. Valencia 3p
  • 4. Lille 0p
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
03/12/2021 LA 10:55
Premier League
Cum poate rămâne Ianis Hagi fără antrenor la Rangers! Unde este dorit Steven Gerrard
09/11/2021 LA 11:40