Chiar dacă înfrângerea a fost cu adevărat dramatică, Pochettino nu a simțit nevoia la finalul partidei să se axeze foarte mult pe ce tocmai se întâmplase, ci pe cum vor aborda perioada următoare. Antrenorul argentinian al lui Spurs a vorbit despre modul în care el și echipa lui vor depăși acest moment, prin susținere reciprocă și putere mentală.

Mauricio Pochettino: "Ei au fost foarte eficienți. Este greu de acceptat"

„Când te confrunți cu un astfel de rezultat, este important să crezi în tine. Este singurul mod de a ne reveni. Este o situație grea, dar trebuie să o înfrunți. Trebuie să fim puternici și să mergem mai departe, să stăm împreună și să ne ajutăm unul pe altul. Acesta este cel mai bun tratament, să fim împreună”, a spus Pochettino la finalul partidei.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 18 ORE
„Am dominat jocul în primele 30 de minute. Am avut ghinionul să primim gol la finalul primei reprize și apoi ei au fost foarte eficienți. După ce am marcat din penalty pentru 4-2, am mai avut ocazii să înscriem și să rămânem în joc. Este greu de acceptat. În fotbal asta se întâmplă când adversarul are calitate și este foarte eficient în fața porții”, a completat antrenorul lui Tottenham la interviul de după meci.

Jan Vertonghen: "Mă simt stânjenit și extrem de rănit"

Fundașul central al lui Spurs, Jan Vertonghen, a apărut la interviul de după meci dezamăgit și uluit de ce tocmai se întâmplase. Ca fundaș la partida dintre Tottenham și Bayern, Vertonghen a pătimit o mulțime de acțiuni ale adversarilor în propria jumătate. O data Kimmich, de două ori Lewandowski și de patru ori Gnabry pentru Bayern. De partea opusă, pentru Tottenham au marcat Son și Kane.
Mă simt extrem de rănit, mă simt stânjenit, toate gândurile negative îmi sunt prin minte acum, este cu adevărat jenant să stau aici în fața voastră, băieți. Este dificil, nu vreau să vorbesc despre alți jucători, vorbesc doar despre mine, despre sentimentul pe care l-am avut privindu-i pe toți ceilalți din echipă. Este un rezultat foarte rău și nu vreau să vorbesc despre asta prea mult”, a spus Vertonghen pentru talkSPORT la finalul meciului.
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16
League Cup
Chelsea, prima finalistă a Cupei Ligii Angliei! Echipa lui Tuchel s-a impus și în returul cu Spurs
12/01/2022 LA 21:44