Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UEFA Champions League | Rezultatele de marți seară (etapa a 2-a)

Cosmin Cioboata

Publicat 07/10/2019 la 12:29 GMT+3

Tottenham a suferit o înfrângere zdrobitoare aseară în grupele UEFA Champions League, contra lui Bayern. Real s-a încurcat pe teren propriu cu Club Brugge. PSG a câștigat la limită în deplasarea cu Galatasaray, iar Juventus a făcut show cu Leverkusen.

Les joueurs du Bayern célèbrent le but de Lewandowski face à Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Tottenham Hotspur - Bayern Munchen 2-7

Bayern a reușit scorul serii în UEFA Champions League, după victoria cu 7-2 de pe terenul lui Tottenham. Englezii au început mai bine partida și au avut trei ocazii uriașe în primele minute. Son a deschis scorul în cele din urmă, în minutul 12, dar Bayern a egalat la foc automat. Kimmich a trimis un șut cu interiorul în plasa laterală, iar Lloris n-a avut reacție. Lewandowski a adus-o pe Bayern în avantaj înainte de pauză, cu un șut din întoarcere.
După pauză, Serge Gnabry și-a început festivalul de goluri și marcat de două ori în două minute. Kane a redus din diferență din penalty, după o oră de joc. Gnabry și-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor, apoi Lewandowski a făcut "dubla" după o fază superbă creată de atacanții lui Bayern. Gnabry a închis tabela cu al patrulea său gol pe Tottenham Hotspur Arena. A fost cea mai rușinoasă înfrângere din cupele europene a unui club englez, pe teren propriu. În același timp, scorul înregistrat aseară este al doilea cel mai usturător din istoria lui Spurs în Europa, după dezastrul din 1995, când londonezii pierdeau cu 8-0 pe terenul lui Koln.
Serge Gnabry célèbre son quadruplé face à Tottenham lors de la large victoire du Bayern face à Tottenham (2-7)

Real Madrid - Club Brugge 2-2

Real a ajuns la al treilea meci consecutiv fără victorie în UEFA Champions League, pe Santiago Bernabeu. După cele două înfrângeri din sezonul anterior contra lui ȚSKA Moscova (0-3) și Ajax (1-4), trupa lui Zinedine Zidane a mai comis o eroare aseară, în fața lui Club Brugge. Belgienii au deschis scorul după numai nouă minute, prin Emmanuel Dennis. Inițial, golul a fost anulat, dar VAR-ul a intervenit și scorul a devenit 0-1.
Dennis a mai punctat o dată pe contra-atac, în minutul 39 și a adus liniștea pe Santiago Bernabeu. Sergio Ramos a redus din diferență după pauză, la o fază în care s-a pus problema offside-ului, dar VAR-ul a validat golul. Vormer a fost eliminat spre finalul partidei, iar Casemiro a egalat la faza următoare, cu o lovitură de cap. Madrilenii puteau obține victoria în prelungiri, dar niciun corner executat de jucătorii lui Zidane n-a fost transformat în gol. Real se află pe ultimul loc în grupa A, cu un singur punct, după două etape.

Juventus - Leverkusen 3-0

Campioana Italiei a bifat primul succes în noul sezon din UEFA Champions League. Higuain a profitat de eroarea fundașilor germani și a înscris cu un șut de la marginea careului (min 17). După 62 de minute, Higuain l-a servit cu o pasă perfectă pe Bernardeschi, care n-a iertat din fața porții. Seara nu se putea termina fără un gol marcat de Cristiano Ronaldo. Portughezul a stabilit scorul final în minutul 89, după un assist primit din piciorul lui Paulo Dybala. Juventus a preluat conducerea grupei D, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid.
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Champions League Group D stage football match Juventus vs Bayer Leverkusen on October 1, 2019 at the Juventus stadium in Turin

UEFA Champions League | Rezultatele de marți seară

  • Atalanta - Shaktar 1-2
  • Real Madrid - Club Brugge 2-2
  • Galatasaray - PSG 0-1
  • Juventus - Leverkusen 3-0
  • Lokomotiv Moscova - Atletico Madrid 0-2
  • Manchester City - Dinamo Zagreb 2-0
  • Steaua Roșie Belgrad - Olympiakos 3-1
  • Tottenham - Bayern 2-7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo