Vinerea trecută a adus o decizie despre care mulți discutau, însă puțini credeau că se va și pune în aplicare. Manchester City, clubul care a investit enorm în ultimul deceniu, a fost suspendat din cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, ca urmare a nerespectării fair-play-ului financiar.
"Cetățenii" au fost lăsați însă să evolueze în actuala stagiune, unde s-au calificat în optimi de pe primul loc din grupă, forul continental nedorind să strice competiția. O decizie absurdă, în opinia lui Jamie Carragher, care crede că UEFA se expune. În cazul în care City ar câștiga Liga Campionilor, imaginea competiției ar avea enorm de suferit, este de părere fostul mare jucător al lui Liverpool, care e convins că, în actualul context, UEFA va fi marele fan al lui Real Madrid, în duelul din optimi.
"Nu îmi vine să cred că City a fost menținută în Champions League în acest sezon, dacă UEFA a decis să o suspende. Ce se va întâmpla dacă va câștiga trofeul? Va fi ridicol și absurd, va însemna o palmă pentru competiție. Eu cred că UEFA va fi disperată ca Manchester City să fie eliminată încă din optimi, de Real Madrid. Dacă City câștigă Champions League va fi o victorie fake? Jucătorii poate că merită, dar în acest context, când s-a demonstrat că fair play-ul financiar a fost încălcat, poate era mai bine ca formația să fie suspendată încă de acum", a spus Jamie Carragher, în direct la Sky Sports.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Specialiștii o consideră în acest moment pe City principala favorită în Ligă, probabil și ca urmare a faptului că e "degrevată" de orice griji în campionat.

Cotele la câștigarea Champions League

Manchester City - 4
Liverpool - 5
Barcelona - 6
Bayern - 7
PSG - 7
Juventus - 10
Real Madrid - 14
Niciunul dintre jucători nu ar trebui să se gândească să plece de la City. Sunt fotbaliști care câștigă 300.000 de lire/săptămână. Au fost fantastici, au luat două titluri la rând și trebuie să își respecte contractele | Jamie Carragher

Programul optimilor Ligii Campionilor

Marți, 18 februarie
Atletico Madrid - Liverpool
Dortmund - PSG
Miercuri, 19 februarie
Atalanta - Valencia
Tottenham - Leipzig
Marți, 25 februarie
Chelsea - Bayern
Napoli - Barcelona
Miercuri, 26 februarie
Lyon - Juventus
Real Madrid - Manchester City
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50