Săptămâna trecută, UEFA a anunțat că Jorhingo, Kante și De Bruyne sunt cei trei finaliști care se vor bate pentru titlul de cel mai bun jucător din Champions League al sezonului recent încheiat. Toți cei 3 nominalizați au jucat finala Champions League și au avut sezoane foarte bune în general, astfel că lupta se anunța una strânsă.
Italienii de la tuttomercatoweb.com, care specifică că au informații de la o sursă apropiată forului european, au notat deja că Jorginho este cel care va primi prestigiosul trofeu individual.

Jorginho, alesul UEFA pentru titlul de jucătorul anului în Champions League

Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 10 ORE
Probabil că în decizia UEFA a contat și parcursul mijlocașului de la Chelsea la Campionatul European din această vară, unde a fost o piesă esențială în angrenajul Italiei, care a cucerit trofeul. În schimb, Kante și De Bruyne nu au strălucit la echipele naționale așa cum au făcut-o la Chelsea sau City.
Așadar, Jorginho va câștiga primul trofeu individual important din cariera sa și, ținând cont de ce sezon a avut, poate spera chiar la câștigarea Balonului de Aur, unde este de asemenea pe lista favoriților.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46