Săptămâna trecută, UEFA a anunțat că Jorhingo, Kante și De Bruyne sunt cei trei finaliști care se vor bate pentru titlul de cel mai bun jucător din Champions League al sezonului recent încheiat. Toți cei 3 nominalizați au jucat finala Champions League și au avut sezoane foarte bune în general, astfel că lupta se anunța una strânsă.
Italienii de la tuttomercatoweb.com, care specifică că au informații de la o sursă apropiată forului european, au notat deja că Jorginho este cel care va primi prestigiosul trofeu individual.

Jorginho, alesul UEFA pentru titlul de jucătorul anului în Champions League

Liga Campionilor UEFA
Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona! Hoţii au plecat cu o avere din casa lui
14/09/2022 LA 10:48
Probabil că în decizia UEFA a contat și parcursul mijlocașului de la Chelsea la Campionatul European din această vară, unde a fost o piesă esențială în angrenajul Italiei, care a cucerit trofeul. În schimb, Kante și De Bruyne nu au strălucit la echipele naționale așa cum au făcut-o la Chelsea sau City.
Așadar, Jorginho va câștiga primul trofeu individual important din cariera sa și, ținând cont de ce sezon a avut, poate spera chiar la câștigarea Balonului de Aur, unde este de asemenea pe lista favoriților.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Liga Campionilor UEFA
Barcelona îşi strigă disperarea, după "nedreptatea" cu Bayern: "Îi puteam distruge, dar i-am iertat"
14/09/2022 LA 09:03
Liga Campionilor UEFA
Nagelsmann a explicat cum a învins-o pe Barcelona. Ce a spus de Lewandowski
14/09/2022 LA 07:31