Prin această acțiune, UEFA a alcătuit un calendar provizoriu cu ajutorul căruia stagiunea curentă ar putea fi încheiată pe teren, în mod obișnuit. Champions League a fost întrerupt în faza optimilor, unde au mai rămas de disputat încă 4 meciuri. Liverpool - Atletico Madrid și PSG - Borussia Dortmund, de pe 11 martie, au fost ultimele partide disputate înainte ca pandemia de coronavirus să pună pe hold competiția.
Iată care sunt cele 4 meciuri rămase, din optimile Champions League:
  • Bayern Munich - Chelsea
  • Manchester City - Real Madrid
  • Juventus - Lyon
  • Barcelona - Napoli
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Juventus - Lyon, programat provizoriu pe 8 august

Oficialii UEFA și reprezentanții cluburilor din Champions League au discutat pe larg această problemă, ajungând la concluzia că sezonul european trebuie să fie reluat în weekendul 8-9 august, cu cele 4 meciuri din optimi. Potrivit RMC France, primul duel Juventus - Olympique Lyon a fost programat provizoriu pe 8 august. Apoi, în weekendul următor ar urma să se desfășoare sferturile de finală. RB Leipzig, Atalanta, PSG și Altetico sunt echipele care și-au asigurat locul în această fază a competiției.
În continuare, rămâne incert modul în care se vor disputa sferturile și semifinalele din Champions League, existând atât varianta obișnuită tur/retur, precum și organizarea unui mini-turneu, pe stadioane neutre. Din perspectiva finalei, aceasta ar urma să fie desfășurată la Istanbul, lucru pe care Președintele Federației de Fotbal din Turcia îl privește cu mult optimism.
UEFA speră ca toate ligile interne să fie finalizate până la data de 31 iulie, pentru ca apoi să poată fi duse la bun sfârșit cele două competiții europene: Champions League și Europa League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26