Fanii lui Liverpool sunt mereu gata de orice sacrificiu pentru a-și ajuta echipa să câștige, dar de multe ori aceștia dau dovadă de exces de zel. Așa s-a întâmplat și ieri, înaintea returului cu Real Madrid din sferturile Champions League, când un grup de suporteri ai "cormoranilor" au atacat autocarul Realului, care se îndrepta spre Anfield.
Din fericire nimeni nu a fost rănit, chiar dacă un geam al autocarului s-a spart. De obicei, astfel de episoade sunt condamnate de cei puși în pericol, în cazul de față cei de la Real Madrid, dar Federico Valverde nu a dorit să mai pună paie pe foc și a avut o declarație interesantă la finalul meciului.
"Nu s-a întâmplat nimic. Eu vin de la Panarol (n.r, Penarol Montevideo-Uruguay), acolo e ceva normal așa ceva. Nu a fost nimic. Chiar ne-a motivat suplimentar. Ne-am spus că trebuie să ieșim pe teren să câștigăm și să lăsăm totul în urmă.", a declarat Valverde, citat de Daily Mail.
Liga
Ghinion teribil pentru Real Madrid! Încă un titular e indisponibil! Situație ingrată pentru Zidane
18/04/2021 LA 11:07

Liverpool a condamnat gestul fanilor

Dacă din partea celor de la Real nu au fost prea multe reclamații, fanii recalcitranți au fost luați la mână chiar de conducerea propriului club. Oficialii de pe Anfield au emis un comunicat în care dezaprobă total acțiunea suporterilor:
"Condamnăm fără echivoc acțiunile care au dus la deteriorarea autobuzului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la stadionul Anfield în această seară. Este un comportament total inacceptabil și rușinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noștri pentru orice suferință cauzată.
Vom lucra împreună cu poliția din Merseyside pentru a-i identifica pe cei responsabili.", s-a arătat în comunicatul celor de la Liverpool.
Partida de aseară s-a terminat 0-0, iar Real Madrid s-a calificat în semifinale, după ce câștigase prima manșă cu 3-1. Pentru un loc în finală, madrilenii vor lupta cu Chelsea.
Premier League
Man United a găsit înlocuitorul perfect pentru Pogba! "Diavolii" vor un jucător de la Real Madrid
17/02/2021 LA 09:53
Spanish Supercopa
Mesajul lui Diego Simeone pentru Federico Valverde, după faultul "câștigător" din Supercupa Spaniei
13/01/2020 LA 12:01