Liverpool se apropie de câștigarea titlului în Premier League, având nevoie de doar 4 victorii pentru a nu mai putea fi ajunsă matematic. Însă ultimele meciuri au adus primele probleme cu adevărat în actualul sezon pentru echipa lui Jurgen Klopp.
Liverpool a suferit prima înfrângere în Premier League după 422 de zile, a fost învinsă în partida tur de la Madrid cu Atletico și riscă eliminarea din UEFA Champions League și a fost eliminată din Cupa Angliei. Jocul echipei a fost neconvingător iar înfrângerile nu au fost întâmplătoare.
Unul dintre elementele pe care le-au avut în comun acest meciuri a fost absența căpitanului Jordan Henderson. Acesta s-a accidentat în partida tur cu Atletico iar Liverpool nu a mai reușit să mai creeze vreo ocazie de gol după acel moment. Însă pentru Jurgen Klopp există și vești bune: James Pearce de la The Athletic a dezvăluit că Henderson a ridicat nivelul recuperării după accidentare și are șanse de a fi pe teren la partida retur cu Atletico Madrid!
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
IERI LA 05:26

Jucătorul sezonului în Premier League?

Jordan Henderson a ieșit accidentat de pe teren la partida cu Atletico Madrid din optimile UEFA Champions League iar absența căpitanului s-a simțit în partidele care au urmat. Văzut ca unul dintre favoriți la trofeul pentru Jucătorul Anului în Premier League înainte de accidentare, Henderson ar putea să pună mână pe acest trofeu individual după accidentare! Cel puțin asta crede fostul mare jucător al Angliei, Gary Lineker.
Sunt toate șansele ca accidentarea lui Jordan Henderson să-i aducă trofeul pentru Jucătorul Anului. Uneori nu realizezi importanța unui jucător până când este absent | Gary Lineker
Ultimele 2 partide au arătat importanța lui Jordan Henderson în această echipă. Nu doar pentru ceea ce oferă ca mijlocaș, dar el ar fi cerut mult mai mult și de la ceilalți jucători. Este un lider și o prezență importantă pe teren | Phil Thompson
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
IERI LA 21:06
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
IERI LA 18:40