Confruntarea de pe Wanda Metropolitano a însemnat o înfrângere la limită pentru "cormorani", 0-1, dar şi accidentarea unuia dintre cei mai buni jucători, Jordan Henderson. Mijlocaşul englez a avut probleme la coapsă şi se anticipa că absența lui poate fi una mai lungă, vorbindu-se de minimum 4 săptămâni.
Totuşi, căpitanul liderului din Premier League s-a simţit excelent în ultima săptămână, a revenit la antrenamente, iar acum e gata să îşi conducă echipa din teren în dificila misiune contra echipei lui Simeone. Informaţia a fost confirmată chiar de Jurgen Klopp, care a confirmat că mijlocaşul are şanse mari să apară din primul minut al înfruntării de pe Anfield.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 9 ORE
Robertson este şi el recuperat, după ce a absentat în campionat, cu Bournemouth. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Alisson, portarul titular al "cormoranilor". În condiţiile absenţei brazilianului, între buturi o să apară din nou Adrian.
Cum va arăta Liverpool împotriva lui Atletico Madrid
Adrian - Alexander Arnold - Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 11 ORE
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06