Catalanii conduc în continuare grupa F din UEFA Champions League, dar jocul formației pregătite de Ernesto Valverde a fost modest în ultimele două meciuri.
Într-un interviu acordat la finalul partidei pentru beinsports.com, Arsene Wenger a vorbit despre situația actuală a campioanei Spaniei:
Barcelona este prima în La Liga, prima în Champions League, dar arată ca o echipă aflată în criză. Jocul lor este prea lent, nu există dinamism în ultimii 30 de metri, iar totul este prea individual. De fiecare dată când jucătorii Barcei pierd posesia, mă aștept să primească gol pe contra-atac. Pur și simplu nu pot să facă față ritmului rapid de joc al adversarilor. Nu există viteză, energie și încredere.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
https://i.eurosport.com/2019/11/06/2711375.jpg

Wenger: "Barcelona se bazează doar pe Messi"

Fostul antrenor al lui Arsenal consideră că Barca a devenit dependentă în totalitate de acțiunile individuale ale lui Leo Messi:
Astăzi toți așteptau ca Messi să facă ceva. Această tactică nu este îndeajuns, iar forța echipei se vede tot mai puțin. Pe vremuri, Barcelona dicta jocul printr-o posesie incredibilă care amețea adversarii. Acum nu mai există așa ceva, toată lumea se bazează pe Messi.
Barcelona a înscris un singur gol în ultimele două meciuri, cu Levante și Slavia Praga, semnat chiar de Leo Messi. Echipa lui Stanciu a devenit a patra echipă care reușește să smulgă un egal pe Camp Nou în ultimii șase ani. Pentru echipa lui Ernesto Valverde urmează confruntarea cu Celta Vigo din campionat, programată sâmbătă (22:00).
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33