Real Madrid a început bine sezonul, dar ulterior ceva s-a rupt. Au urmat două înfrângeri la rând pe teren propriu, contra lui Cadiz şi Şahtior, iar mulţi vorbeau de schimbarea lui Zidane. A urmat victoria în El Clasico şi lucrurile s-au schimbat, dar evoluţia modestă din Germania, cu Monchengladbach, a alimentat din nou zvonurile privind o ruptură Zidane - Perez.
Cu doar un punct după două etape din Champions League, Real e în pericol să rateze calificarea în primăvara Ligii, iar postul lui Zidane devine, în acest context, şubred. Întrebat despre posibilitatea de a fi demis, tehnicianul care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor ca antrenor, cu "galacticii", a precizat că nu se concentrează pe un asemenea amănunt.
"Viitorul meu dacă pierd cu Inter? Nu mă gândesc la asta, mă gândesc doar la partidă. Schimbările de antrenor sunt inevitabile, noi putem doar să pregătim cât mai bine meciurile. Suntem norocoşi că avem un meci de Champions League în care putem schimba percepţia din primele două runde", a spus Zidane în conferinţa de presă premergătoare partidei.
Fotbal
Zinedine Zidane sărbătorește 50 de ani. Viața sa fabuloasă, rezumată în 50 de date semnificative
23/06/2022 LA 10:56

Zidane, înainte de Real Madrid - Inter: "Avem o finală"

Zidane a vorbit despre importanţa partidei contra italienilor şi a ţinut să le răspundă celor care văd Real Madrid drept o echipă îmbătrânită, fără perspective.
"Avem o finală şi ştim bine asta. Noi aspirăm la toate trofeele întotdeauna, suntem Real Madrid. Vreau să arătăm cât suntem de buni şi vreau să demonstrăm că ne dorim mereu mai mult. Avem o echipă care poate câştiga multe trofee, deşi în presă am văzut că se vorbeşte că suntem perimaţi, că e nevoie de un schimb de generaţii. Eu vă spun că avem şi jucători tineri, iar cei mai vechi îşi doresc foarte mult să câştige", a mai spus Zizou.
Întâlnirea cu Antonio Conte va fi una emoţionantă. Cei doi tehnicieni au fost colegi la Juventus, în anii '90, pentru ca apoi italianul să se transforme într-un adevărat mentor al lui Zizou din punct de vedere al secretelor în antrenorat.
"Nu mai ţinem legătura foate des. A fost căpitanul meu la Juventus, nu m-a surprins că a ajuns antrenor, era firesc. Avem o relaţie bună, deşi nu am mai vorbit în ultima perioadă. Când mă pregăteam să devin antrenor, am mers la Torino şi am asistat la antrenamentele lui, am discutat mult, totul a fost fantastic", a concluzionat Zidane.
Ligue 1
Șeicii lui PSG, dispuși să-i îndeplinească toate dorințele lui Zidane! Salariul colosal promis
12/06/2022 LA 05:56
Ligue 1
Șeicii lui PSG, lăsați cu ochii în soare de Zidane! Presa din Spania anunță decizia luată de "Zizou"
11/06/2022 LA 09:05