Articol scris de Romeo Ene
La conferința de presă de dinaintea partidei retur cu Atalanta, Zidane a susținut că nimic nu este deocamdată jucat. Mai mult, antrenorul francez și-a lăudat adversara și a spus că partida va fi ca o finală pentru echipa sa.
''Atalanta este o echipă foarte puternică şi nu ne considerăm deja calificaţi după rezultatul din tur. Vom începe de la 0-0, nu ne gândim la ce a fost în tur, ştim că va fi foarte dificil. Nu am realizat încă nimic şi trebuie să demonstrăm multe pentru a ne califica mai departe.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 3 ORE
Trebuie să facem un meci bun, ne focusăm doar pe el, iar jucătorii sunt concentraţi 100%. Este ca o finală, avem nevoie să demonstrăm că merităm să ne calificăm în faţa unei echipe care are o calitate ridicată.'', a spus Zidane, citat de Marca.

Zidane nu exclude posibilitatea revenirii lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

În ultimele zile s-a vorbit mult despre o eventuală revenire a lui Cristiano Ronaldo pe Bernabeu, iar întrebările legate de acest subiect nu puteau lipsi la coferința de astăzi. Francezul a avut un răspuns interesant cu privire la acest lucru, neexcluzând din start revenirea portughezului.
''Da, zvonurile ar putea fi adevărate, îl cunoaştem foarte bine pe Cristiano, dar acum este sub contract cu Juventus şi trebuie să respectăm acest lucru. Vom vedea care va fi viitorul lui.'', a adăugat Zidane.
Declaraţia lui Zidane vine în contextul în care Florentino Perez nu l-ar dori pe portughez înapoi pe Bernabeu.
Conform informațiilor L'ÉQUIPE, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nici nu ia în considerare o revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. O sursă apropiată de Perez a informat jurnaliștii francezi că spaniolul încă este supărat pe Ronaldo pentru căși-a anunțat plecarea de la club chiar după ce Real a câștigat UEFA Champions League la Kiev, stricând astfel sărbătoarea madrilenilor.
Anterior, în programul tv El Chiringuito, un jurnalist foarte cunoscut din Spania, Josep Pedrerol, a susținut că agentul lui Ronaldo, celebrul Jorge Mendes, a început discuțiile cu Florentino Perez pentru revenirea la Real.
Cristiano Ronaldo are 36 de ani și visează la un nou trofeu Champions League și poate chiar la un nou Balon de Aur. Cu Juventus nu poate ajunge la aceste performanțe. Problema portughezului este că mai are contract cu echipa italiană până în 2022 și asta înseamnă că Real Madrid trebuie să plătească o sumă considerabilă în vara viitoare pentru a-l readuce în La Liga.
https://i.eurosport.com/2021/02/03/2984558.jpg

Eden Hazard va lipsi în meciul cu Atalanta

Hazard a jucat 15 minute în partida cu Elche, dar belgianul s-a accidentat din nou și va lipsi în partida de mâine seară. Zidane nu a oferit prea multe informații, dar presa iberică notează că este vorba despre o nouă ruptură musculară, care ar urma să îl țină o bună peiroadă de timp în afara terenului pe mijlocaș.
''El nu va fi în lot pentru acest meci, vom vedea ce va fi, momentan nu putem spune mai multe. Acestea sunt lucruri pe care nu vi le pot explica, trebuie să fim pozitivi, îşi va reveni. El este un jucător care nu a avut niciodată parte de accidentări de-a lungul carierei sale, iar asta este o situaţie nouă pentru el. Suntem alături de el şi îi dorim tot binele.
Vrem să-i oferim ajutorul nostru şi sperăm că va fi alături de noi în curând. Le cer fanilor să aibă răbdare cu el, ştim ce calităţi are, sunt convins că ei vor să-l vadă jucând, precum antrenorul, clubul şi colegii săi. Vom avea răbdare și vom aștepta.'', a declarat Zidane pentru site-ul oficial al lui Real Madrid.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40