Învinsă de Șahtior în tur, scor 2-3, pe teren propriu, Real va încerca să-și ia revanșa în partida din Ucraina. Totuși, misiunea trupei lui Zinedine Zidane nu se anunță deloc ușoară, având în vedere că "galacticii" sunt chinuiți de accidentări. Sergio Ramos, Dani Carvajal, Eden Hazard și Federico Valverde sunt doar 4 dintre fotbaliștii pe care "Zizou" nu se va putea baza mâine seară.
Real nu stă bine nici în campionat, unde n-a mai reușit să câștige de 3 etape. Madrilenii au fost învinși în weekend de Alaves, scor 1-2, pe teren propriu.
În ciuda perioadei dificile pe care o traversează Real Madrid, Zidane rămâne încrezător în forța elevilor săi. Antrenorul francez a vorbit la conferința de presă despre principalele probleme întâmpinate în prezent de formația de pe Bernabeu, printre care se numără noua accidentare a lui Hazard.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Zidane: "Eu sunt același, nu mă voi schimba vreodată!"

"Mâine vom juca o altă finală. Ne-au mai rămas două (n.r. - cu Șahtior și Monchengladbach, în Champions League). Dar partida de mâine seară va fi cea mai importantă deoarece în joc se află 3 puncte care ne pot asigura calificarea în optimi. Trebuie să ne gândim doar la asta.
Trecem printr-o situație ciudată, presărată cu accidentări. Dar dorința jucătorilor nu a dispărut. Cu toții știu unde se află și ce înseamnă să joace la Real Madrid. Vor avea întotdeauna dorință. Pot apărea și momente mai grele, dar Real Madrid va avea mereu dorință.
Eu nu sunt diferit, am rămas la fel și nu mă voi schimba vreodată. Trăim cu ceea ce avem. Poate că acum mă vedeți puțin mai serios decât înainte. La ora actuală nu ne găsim echilibrul, dar Real a știut mereu cum să treacă peste obstacole.", a spus Zidane, la conferința de presă.

Zidane: "Încetați să vorbiți despre Asensio și lăsați-l să joace!"

"Hazard este foarte puternic și a arătat mereu acest lucru. Este o altă accidentare care a afectat pe toală lumea la Real Madrid. Dar astfel de lucruri se întâmplă la multe echipe și trebuie să le îndurăm. Dar nu am vreun dubiu legat de el și de lucrurile pe care le vrea. Trece printr-o perioadă grea, dar îl vom ajuta să fie bine."
Zidane a oferit un răspuns tăios la finalul conferinței când a fost întrebat despre forma lui Asensio:
"Încetați să vorbiți despre Asensio și lăsați-l să joace. Știm cu toții ce fel de fotbalist este și încrederea pe care o are. Ușor ușor vom vedea cea mai bună versiune a lui Marco. Dar trebuie să încetăm cu zvonurile."

Clasamentul grupei B din UEFA Champions League, cu 2 etape rămase:

  • 1. Monchengladbach 8p
  • 2. Real Madrid 7p
  • 3. Șahtior 4p
  • 4. Inter 2p
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26