Thomas Tuchel a rămas neînvins în întâlnirile directe cu Zidane, francezul nereușit niciodată să îl învingă pe omologul său german (s-au înregistrat 4 rezultate de egalitate și o victorie în dreptul lui Tuchel).
Chelsea a început mult mai bine, fiind agresivă din primele minute, iar asta s-a văzut repede pe tabela de marcaj, grație lui Pulisic. "Albaștrii" au avut mai multe șanse să se desprindă, dar Real a restabilit egalitatea prin Benzema. La final, Zidane a admis că echipa sa a fost surprinsă în prima parte a disputei și a lăudat "explozia" din atacul adversarei, unde Mount, Pulisic și Werner au combinat în viteză.
"Rezultatul este echitabil. Suntem mulțumiți cu ce am făcut în acest joc. Acum așteptăm returul, mereu am jucat bine în deplasare. În prima repriză ne-am mișcat mai slab, dar am arătat mult mai bine după pauză. Adevărul este că Chelsea a început în forță, jucătorii lor din față au o viteză incredibilă, dar cred că rezultatul este cel corect. Militao a făcut un meci mare, dar la fel și colegii săi. Mă bucur să văd cât de puternici sunt jucătorii noștri, acum este timpul să ne odihnim", a spus Zidane, citat de Marca.
Liga Campionilor UEFA
Champiosn League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Situație incredibilă în Grupa G
ACUM 26 MINUTE

Real Madrid - Chelsea 1-1 | Benzema nu este accidentat

Pe final, Zidane a surprins, schimbându-l pe Benzema. Imaginile de pe bancă, ulterioare schimbării, l-au surprins pe francez palpându-și piciorul, semn că ar fi vorba de o problemă. Cel mai probabil erau doar crampe, pentru că tehnicianul blanco a părut să nu dea importanță acestui aspect în conferință, când a fost întrebat de starea vârfului din Hexagon.
"Minutele trebuie gestionate, pentru că avem un joc sâmbătă. Efortul pe care l-a făcut (n.r. Benzema) a fost impresionant. Sunt fericit pentru jucători, deoarece suntem în viață. Trebuie să mergem la Londra pentru a marca goluri. Avem nevoie de toată lumea și vom încerca să marcăm goluri. Nu este ușor să jucăm în semifinale împotriva unei echipe care se apără foarte bine, dar suntem pe drumul cel bun. Nu vom înscrie trei sau patru goluri în fiecare joc, asta e clar", a mai spus Zidane.
Real Madrid a înregistrat un singur șut pe poartă cu Chelsea, la golul lui Benzema. Din 2003-2004, o singură dată formația din capitala Spaniei a avut o partidă atât de "săracă" în faze de poartă: în septembrie 2019, în grupe, contra lui PSG, când nu a înregistrat vreun șut pe poartă.
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
ACUM 4 ORE