Liverpool și Atletico Madrid s-au înfruntat miercuri seară, pe Anfield, într-un meci din a patra etapă a grupelor Champions League. Prezent la meci, Fernando Torres a vorbit pentru site-ul oficial al englezilor despre cine este cel mai bun fotbalist din lume.
Fostul jucător care a evoluat de-a lungul timpului atât în tricoul lui Atletico Madrid, cât și pentru Liverpool, a declarat că, din punctul său de vedere, Mohamed Salah este marele star al momentului, reușitele sale din ultimele sezoane fiind extraordinare.
"100% el este cel mai bun din lume. Și nu doar anul acesta, în ultimele două-trei sezoane a fost extraordinar. Se iau mereu în calcul trofeele în astfel de discuții, dar eu cred că el a fost unul dintre cei mai buni din lume în ultimii cinci sau șase ani. Este incredibilă constanța sa", a declarat Fernando Torres.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04

Cum a ajuns Salah jucătorul de clasă mondială de azi

Mohamed Salah este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului. Egipteanul lui Liverpool are un start de sezon absolut fabulos, iar unul dintre coechipierii săi a făcut tabloul unui jucător de clasă mondială.
Adrian, portarul de rezervă al celor de la Liverpool, le-a oferit un interviu celor de la Goal în care a vorbit despre coechipierul său, explicând determinarea cu care acesta se antrenează zi de zi, explicând că este un lucru normal ca Salah să aibă o formă extraordinară, aceasta fiind rezultatul muncii pe care o depune la antrenamente:
"Nu îi știu pe Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, cum se antrenează zi de zi, dar îl știu pe Mo. Este un profesionist desăvârșit. Salah nu are niciodată zile libere, mereu se antrenează sau se recuperează. Chiar și la câteva ore după un meci, el caută modalități de recuperare pentru a fi pregătit la următoarea partidă.
Modul în care se antrenează este incredibil. Nu este întâmplătoare forma extraordinară pe care o are. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, arătând un nivel foarte ridicat la fiecare partidă în care marchează, pasează și driblează. Face o treabă grozavă.
Merită din plin tot ce i se întâmplă. Cu toții suntem fericiți pentru el, dar are nevoie de echipă în spatele lui și este conștient de asta. Este unul dintre cei mai modești băieți din vestiar, muncește foarte mult. E un sentiment grozav să știi că ai pe cineva ca Mo. Suntem o echipă și cu toții muncim în fiecare zi, dar da, Mo este pentru mine unul dintre cei mai buni jucători din lume", a spus Adrian.

Ronaldo vs Salah, în United - Liverpool. Egipteanul pare cel mai în formă jucător din Premier League

LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, luat la rost pentru selecția din naționala Franței! "Cel mai slab mijloc din istorie"
10/11/2022 LA 12:47