Echipa lui Șumudică a fost condusă la pauză, dar clujenii au revenit până la urmă în repriza a doua, după dubla reușită în 6 minute de Debeljuh.

Marius Șumudică, după Lincoln - CFR Cluj

Antrenorul CFR-ului a oferit câteva explicații după partida contra lui Lincoln, din Gibraltar și a dezvăluit ce a făcut la pauză în vestiar pentru a-i trezi pe jucătorii săi.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
"Foarte greu, teren imposibil de jucat, nu puteai să degajezi, vântul contra, se oprea mingea la 16-20 de metri. Trebuie să ne concetrăm ca nu avem voie să luăm gol în ultimele minute ale reprizei. Nu mai există echipe meci. A trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle și după pauză am controlat jocul. Importantă este victoria, că am adus 3 puncte României pentru coeficient și suntem aproape de un prim obiectiv, Conference League.
Va trebui să câștigăm și la Cluj, victoriile aduc victorii. Dar până atunci ne așteaptă un meci greu la Călărași cu Clinceni, după care ne gândim la retur.", a spus Șumudică după meci într-un interviu acordat ofițerului de presă al clubului.

Explicațiie lui Marius Bilașco

Directorul sportiv al CFR-ului a vorbit și el despre prestația deloc convingătoare a clujenilor în Gibraltar.
"La pauză ne gândeam să întoarcem rezultatul, m-am bazat pe echipă, pe băieți. La joc am suferit putin în prima repriză, dar a contat ce s-a întamplat la pauză în cabină. A fost o deplasare complicată, foarte mulți factori ne-au îngreunat ceea ce s-a întamplat astăzi pe teren. Am stat în Spania, am făcut naveta în Gibraltar, condițiile de joc, terenul sintetic. Repriza a doua a fost una bună și am reușit în final să câștigăm.", a declarat Marius Bilașco pentru Telekomsport.
Marius Bilașco a vorbit și despre absențele a doi fotbaliști importanți la această deplasare. Bilel Omrani și Mario Camora nu au prins lotul CFR-ului și directorul sportiv al clujenilor a explicat de ce.
"A ales să-i lase la Cluj din cauza problemelor medicale și pentru a fi apți pentru următorul joc", a adăugat Bilașco.
Meciul retur va avea loc la Cluj-Napoca, pe 28 iulie, iar echipa care va trece mai departe o va înfrunta pe învingătoarea dintre Slovan Bratislava (Slovacia) și Young Boys Berna (Elveția).
Liga Campionilor UEFA
Cine este favorita caselor de pariuri pentru câștigarea trofeului Champions League
05/05/2022 LA 10:56
Liga Campionilor UEFA
Fiesta în vestiarul lui Real Madrid după victoria cu City! Cum au sărbătorit calificarea în finală
05/05/2022 LA 05:30