AC Milan a debutat cu o înfrângere în grupele Champions League, scor 3-2, în fața lui Liverpool. Zlatan Ibrahimovic a ratat duelul de pe Anfield din cauza unei accidentări, însă a ținut să vorbească despre prezența echipei sale în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, arătându-se bucuros pentru colegii săi, care sunt la prima astfel de experiență în carieră.
"Pentru mulți, aceasta a fost prima partidă în Champions League, iar acum înțeleg ce înseamnă și ce trebuie să facă pentru a juca acolo. Sunt fericit pentru colegii mei. Îmi amintesc că la sfârșitul sezonului trecut i-am întrebat câți au mai jucat în Liga Campionilor și doar doi-trei au ridicat mâinile.
Inițial am crezut că este o glumă, dar este adevărat. Meciurile din Champions League oferă o altă energie, mai multă adrenalină, și aștept cu nerăbdare primul meci din această competiție pe San Siro, cu stadionul plin", a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de publicația spaniolă As.
Liga Campionilor UEFA
AC Milan, decimată înainte de duelul cu Chelsea! 4 fotbaliști importanți sunt OUT până în 2023
03/10/2022 LA 16:24

Zlatan Ibrahimovic nu se mai crede Superman

Referitor la starea sa de sănătate, fotbalistul suedez în vârstă de 39 de ani a recunoscut că acordă mai multă atenție modului în care se pregătește, nedorindu-și să se forțeze prea mult, în caz contrar riscând să-și încheie cariera mai repede decât și-ar fi dorit. Ibrahimovic a făcut, astfel, o declarație modestă, lucru care nu-i stă în caracter, el asemănându-se de-a lungul carierei cu supereroii sau zeii.
"Trebuie să am grijă de condiția mea fizică zi de zi, nu e niciun secret. Am o problemă la tendon și nu vreau să risc să sufăr consecințele. Vreau să joc tot sezonul, nu să cred că sunt Superman. Problema mea este că îmi place să muncesc prea din greu și să sufăr. De data aceasta, voi asculta de corpul meu", a explicat Zlatan Ibrahimovic, care a evoluat doar 30 de minute în acest sezon pentru AC Milan.
Conform sursei citate, atacantul speră că va putea să intre pe teren în meciul din weekend, din a patra etapă a Serie A, când Milan o înfruntă pe Juventus, duminică, de la ora 21:45.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga Campionilor UEFA
Guardiola, ironic la adresa lui Ibrahimovic, după golul marcat de Haaland contra lui Dortmund
15/09/2022 LA 05:43
Serie A
O legendă a Milanului i-a sugerat lui Ibrahimovic să se retragă! Răspunsul fabulos al suedezului
14/09/2022 LA 13:12