Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cel mai bun jucător!" Ce a declarat Ancelotti despre Mbappe după ce francezul a marcat golul victoriei în PSG - Real

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/02/2022 la 14:40 GMT+2

Kylian Mbappe a marcat, în minutele de prelungire, golul victoriei din manșa tur a optimilor de Champions League, împotriva lui Real Madrid, iar antrenorul "galacticilor", Carlo Ancelotti, a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta.

Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Carlo Ancelotti consideră că Mbappe este cel mai bun jucător din fotbalul european și, totodată, că este "de neoprit". Francezul a marcat în ultimele secunde ale partidei de marți seară un gol crucial pentru PSG, aducându-și echipa în avantaj înaintea meciului retur de pe Santiago Bernabeu.
Deși este așteptat să semneze cu Real Madrid din vară, când contractul său cu parizienii va expira, atacantul în vârstă de 23 de ani a strălucit prin momentul de magie creat la golul victoriei, într-o partidă în care Messi a ratat un penalty.
Antrenorul madrilenilor consideră că nu a avut soluții pentru a-l opri pe Mbappe, echipa sa având o prestație modestă pe Parc de Princes: "Mbappe este de neoprit, am încercat să-l controlăm. Militao s-a descurcat foarte bine, dar Kylian este un jucător care întotdeauna inventează ceva", a declarat Ancelotti.
Real Madrid a fost dezamăgitoare în deplasarea de la Paris. "Los Blancos" nu au avut șut pe poartă, aflându-se în defensivă în mare parte din meci. În ciuda acestor amănunte, Ancelotti se arată optimist înainte de meciul retur, care va avea loc pe 9 martie:
"Nu am avut o prestație bună, dar nu suntem morți încă. Trebuie să punem mai multă presiune în manșa a doua. Suntem în urmă pe tabela de marcaj și trebuie să fim mai buni cu mingea, ceea ce nu am reușit astăzi", a declarat managerul italian.
Citește și:

Ce notă a primit Mbappe în presa din Franța

Kylian Mbappe a avut o prestație foarte bună împotriva celor de la Real Madrid. Pe lângă golul marcat, francezul a pus presiune pe apărarea "galacticilor" pe tot parcursul partidei de marți seară.
Ziarul francez L'Equipe i-a acordat nota 8 lui Mbappe, care alături de Verratti, a fost cel mai bine cotat jucători din primul 11 al PSG-ului. La polul opus s-a aflat Messi, care a avut o prestație rușinoasă, cotidianul acordându-i nota 3.
În privința viitorului său, Mbappe s-a declarat indecis după partida de seara trecută: "Nu mi-am decis viitorul. Joc pentru Paris-Saint Germain, unul dintre cele mai bune cluburi din lume.
Acest meci să-mi influențeze viitorul? Nu, nu m-am hotărât, am dat tot ce am avut mai bun și vom vedea ce se va întâmpla", a afirmat Kylian într-un interviu după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo