UEFA a comunicat astăzi că ambele partide dinntre Chelsea și FC Porto din sferturile Champions League se vor juca pe teren neutru. Turul urma să aibă loc pe Dragao, în Portugalia, pe 7 aprilie, iar returul o săptămână mai târziu pe Stamford Bridge, dar din cauza restricțiilor de călătorie niciuna dintre echipe nu va beneficia de avantajul terenului propriu.
Cele 2 formații vor lupta pentru un loc în careul de ași pe stadionul Sevillei, Ramon Sanchez Pizjuan.
"UEFA poate să confirme oficial că ambele manșe ale duelului din sferturile de finală Champions League dintre FC Porto și Chelsea FC se vor juca pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Datele la care se vor juca (7 aprilie si 13 aprilie 2021) și ora (21:00 CET) vor rămâne cele stabilite. UEFA ar dori să le mulțumească celor de la FC Porto și Chelsea FC pentru susținere și cooperare și de asemenea Federației Portugheze de Fotbal, Federației Engleze, Federației Spaniole și clubului FC Sevilla pentru asistență și pentru acordul de a găzdui meciurile.", se precizează în comunicatul forului european.

Chelsea- FC Porto își va disputa ambele manșe la Sevilla

Chelsea a jucat pe Arena Națională din București partida tur cu Atletico Madrid din optimi, dar returul s-a jucat la Londra, pe Stamford Bridge.
Până acum, două dispute din faza eliminatorie din Champions League și-au disputat amble manșe pe un teren străin. Leipzig-Liverpool și Borussia Monchengladbach-Manchester City s-au jucat tur-retur la Budapesta, pe Puskas Arena.
Chelsea-FC Porto pare cea mai dezechilibrată confruntare din sferturile Champions League, lononezii fiind mari favoriți. De la venirea lui Tuchel echipa nu a pierdut încă, dar Porto a demonstrat în meciurile cu Juventus că este o nucă tare.
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
24/01/2022 LA 06:22
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14