Galatasaray va juca joi seară, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Barcelona, în manșa tur a optimilor Europa League. Înaintea partidei, scouterul Tarkan Batgun a făcut o analiză a fotbaliștilor lui Domenec Torrent și a dezvăluit cine ar putea fi cel mai important jucător în meciul de pe Camp Nou.
Potrivit expertului turc, în ciuda criticilor din ultima vreme și a faptului că antrenorul l-a trecut pe lista neagră, Alexandru Cicâldău ar putea să-și aducă o contribuție importantă în partida cu Barcelona.
Batgun a prezentat și câteva motive concrete pentru care Torrent ar trebui să conteze pe fostul jucător al Universității Craiova, prezentând date statistice adunate de aplicația Comparisonator.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 7 ORE
"Pentru mine, un jucător important în acest meci va fi Olimpiu Moruțan, dar mai presus de toți Alexandru Cicâldău. Este un mijlocaș care joacă număr 8, 6 sau 10. Comparat cu toți mijlocașii din Turcia, este al nouălea cel mai bun, conform indexului Comparisonator, deși a înregistrat cifre destul de mediocre în acest sezon.
Sezonul trecut, în România a jucat diferit, mai ofensiv, iar acum a fost retras mult. Aici joacă mai defensiv și are mai puțină influență în atac. Este numărul 1 la recuperări de minge și intercepții, dar și la pase-cheie în ultima treime, deși meciul trecut nu a contribuit cu absolut nimic din punct de vedere ofensiv", a explicat Batgun, conform Sport.es.
Citește și:

Hagi a prefațat duelul dintre Barcelona și Galatasaray

Duelul din optimile Europa League a fost prefațat de Gheorghe Hagi, într-un interviu pentru Marca. Românul, care a evoluat în trecut atât în tricoul catalanilor, cât și în Turcia, unde a scris istorie pentru echipa de la Istanbul, a analizat cele două formații și a mărturisit cine sunt fotbaliștii de la Galatasaray care îi plac. În plus, Hagi a vorbit și despre cum crede că va arăta viitorul Barcelonei cu Xavi pe banca tehnică.
"Barcelona este în mod clar echipa mai bună, deși ambele cluburi sunt în tranziție. Dar Barca și-a revenit mult cu Xavi și este favorită clară.
De la Galatasaray îmi plac Marcao, fundașul central, atacantul egiptean Mohamed și, mai presus de toate, puștiul Kerem Akturkoglu. Un băiat rapid, ambidextru. Au și doi români buni, Cicâldău și Moruțan.
Barcelona a suferit după plecarea lui Messi, e clar. Trebuie să-i dai timp lui Xavi să formeze un grup câștigător și am încredere în el. Echipa a crescut ca mentalitate de învingător. Cu fiecare joc se îmbunătățește și marchează. În curând vor putea aspira la trofee. Xavi are mentalitatea potrivită", a declarat Gică Hagi, potrivit Marca.
Meciul dintre Barcelona și Galatasaray este programat joi, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
IERI LA 17:00
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58