Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine este favorita caselor de pariuri pentru câștigarea trofeului Champions League

Bianca Dumitru

Publicat 05/05/2022 la 13:56 GMT+3

Real Madrid a obținut calificarea în finala Champions League, acolo unde va da peste Liverpool. Bookmaker-ii consideră că echipa lui Jurgen Klopp este favorită să-și adjudece trofeul.

Liverpool und Real Madrid wollen Teil der Super League sein

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a calificat dramatic în ultimul act al Champions League, învingând-o pe Santiago Bernabeu pe Manchester City cu 3-1, după prelungiri, scor general 6-5. "Galacticii" vor juca a 17-a finală europeană din istoria clubului, urmând a o înfrunta pe Liverpool, pe 28 mai, la Paris, într-o reeditare a finalei de la Kiev.
După victoria echipei lui Carlo Ancelotti de miercuri seară, casele de pariuri au stabilit cotele pentru finala celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Potrivit bookmaker-ilor, favorită să câștige trofeul Champions League în acest sezon este Liverpool, care are o cotă de 1,5. De cealaltă parte, în ciuda eliminării din competiție a unor echipe precum PSG, Chelsea și Manchester City, Real Madrid este cotată doar cu 2,6 la cucerirea trofeului.
Echipa lui Jurgen Klopp are o cotă de 2 pentru a obține victoria în 90 de minute, un succes al "galacticilor" fiind cotat cu 3,8. În plus, pentru un rezultat de egalitate la finalul timpului regulamentar, casele de pariuri au stabilit o cotă de 3,7.
Citește și:

Reacția lui Salah după calificarea lui Real Madrid în finala UCL

După calificarea celor de la Real Madrid în finala UCL, dorința lui Mohamed Salah s-a împlinit. Atacantul egiptean a anunțat, după calificarea lui Liverpool în ultimul act al competiției, că își dorește să dea peste echipa lui Carlo Ancelotti pe Stade de France:
La finalul partidei dintre Real Madrid și Manchester City, fotbalistul lui Liverpool a reacționat, postând un mesaj pe rețelele de socializare. După ce a aflat că va juca împotriva celor de la Real Madrid, Mohamed Salah a notat într-un mesaj postat pe contul său de Twitter că este momentul ca Liverpool să își încheie socotelile cu "galacticii", făcând referire la finala Champions League disputată în 2018.
"Avem o revanșă de luat!", a scris Salah, publicând câteva fotografii din meciul cu Villarreal în care "cormoranii" au obținut calificarea în finala Champions League.
Reacția atacantului egiptean a adunat sute de mii de aprecieri în doar câteva ore, fanii arătându-se încântați de meciul pe care îl vor putea urmări la finalul acestei luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo