Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fanii lui United înainte de duelul cu Atletico Madrid! Ce a scris portughezul

Bianca Dumitru

Publicat 15/03/2022 la 12:38 GMT+2

Manchester United și Atletico Madrid se vor înfrunta în această seară, în meciul retur din optimile Champions League, pentru un loc printre cele mai bune 8 echipe din Europa. Înaintea partidei de pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe contul său de Instagram.

Cristiano Ronaldo în Atletico Madrid - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Manchester United va primi în această seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Atletico Madrid, în meciul retur din optimile Champions League. Cele două echipe au remizat, scor 1-1, în tur, pe Wanda Metropolitano, astfel că partida din această seară va fi decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Înaintea duelului de pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a ținut să le transmită un mesaj suporterilor. Starul lui United a scris un mesaj prin care a punctat importanța meciului cu Atletico Madrid și le-a cerut fanilor să își susțină favoriții, creând o atmosferă care să-i ajute să obțină victoria atât de dorită.
"Este una dintre acele zile pe care o așteptăm cu nerăbdare. E șansa noastră să arătăm lumii de ce Old Trafford este considerat Teatrul Viselor. Haideți să refacem atmosfera superbă de la ultimul meci de campionat și să continuăm să visăm în Champions League.
Suntem Manchester United. Haideți să facem asta împreună", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo, luni seară, pe contul său de Instagram.
Citește și:

MESAJUL LUI RONALDO DUPĂ CE A DEVENIT CEL MAI BUN MARCATOR DIN TOATE TIMPURILE

În weekend, Cristiano Ronaldo a stabilit, în partida Manchester United - Tottenham, un record impresionant. Portughezul a înscris toate cele 3 goluri ale echipei sale și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, ajungând la 807 reușite. Starul lui United i-a depășit, astfel, recordul din 1957 al lui Josef Bican, cehul care a reușit de-a lungul carierei 805 goluri.
Duminică, Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un videoclip însoțit de un mesaj prin care le-a mulțumit celor care l-au susținut și care i-au fost alături de-a lungul timpului. Lusitanul a ținut să vorbească și de cel pe care credea că l-a depășit în topul golgheterilor, dar s-a încurcat.
Cristiano a amintit de Romario, brazilianul care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori, cu 772 de reușite, și pe care portughezul l-a depășit în urmă cu câteva luni.
"Sunt mândru că am bifat încă un record prin faptul că am devenit cel mai bun marcator din istorie, la doar 6 luni distanță după ce am devenit cel mai bun marcator pentru o echipă națională. Nu am decât respect pentru Romario, unul dintre cei mai buni atacanți din istorie.
Mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am întâlnit pe parcursul carierei mele, mulțumesc tuturor cluburilor pe care le-am reprezentat, mulțumesc fanilor mei și, mai presus de toate, mulțumesc familiei mele minunate. Nu aș fi putut s-o fac fără voi", a fost mesajul lui Ronaldo.
Partida din optimile Champions League dintre Manchester United și Atletico Madrid este programată de la ora 22:00 și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo