Condusă de Chelsea cu scorul de 0-3 în minutul 75, Real Madrid a reușit să trimită meciul în prelungiri grație unui gol reușit de Rodrygo, din pasa lui Luka Modric. În minutul 96, Karim Benzema, autorul unui hat-trick în partida din tur, l-a învins pe Mendy și a adus calificarea echipei sale în semifinalele Champions League, scor general 5-4.
La finalul partidei, antrenorul "galacticilor" a vorbit despre prestația jucătorilor săi. Carlo Ancelotti a spus că cei de la Real Madrid s-au relaxat după victoria cu 1-3 din tur, motiv pentru care au avut o evoluție mai slabă în primele 90 de minute pe Bernabeu.
Tehnicianul a recunoscut că ar fi putut rata calificarea în ciuda rezultatului bun din prima manșă, dar s-a arătat încântat de "magia" care i-a dus mai departe.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39
"Am suferit foarte mult, cred că nu am fost foarte hotărâți să atacăm și să marcăm pentru că nu aveam nevoie. La 0-3, am reușit să ne eliberăm și magia stadionului a ieșit la suprafață, magia acestui club. Ei au spus că echipele din Spania sunt inferioare celor din Anglia, dar iată că două cluburi spaniole au ajuns în semifinale", a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.
În semifinalele Champions League, Real Madrid o va înfrunta pe învingătoarea din sfertul Atletico Madrid - Manchester City (0-1 în tur), care se dispută în această seară, de la ora 22:00.
Citește și:

"Am suferit, dar nu ne-am dat bătuți!"

După returul cu Chelsea, Luka Modric, cel care a semnat assist-ul de la golul care a dus-o pe Real Madrid în prelungiri, a comentat atât meciul de pe Santiago Bernabeu, cât și ce urmează pentru echipa sa.
Croatul a lăudat schimbările făcute de Carlo Ancelotti și a spus că îi este indiferent ce echipă va întâlni în semifinale, ambele posibile adversare fiind echipe puternice, pe care Real este obligată să le învingă dacă vrea să ajungă în ultimul act al competiției.
"Este din nou o noapte incredibilă pe Santiago Bernabeu, o înfrângere foarte dulce. Am suferit, dar nu ne-am dat bătuți. Chelsea a dat tot ce a putut, iar noi am luptat, am avut încredere că putem întoarce scorul. Antrenorul a făcut niște schimbări foarte bune care au modificat jocul. Suntem foarte fericiți.
Azi am suferit din nou, dar cel mai important este că ne-am calificat. Este dificil să descriu ce emoții am după 120 de minute de joc.
E dificil de ales între Manchester City și Atletico Madrid. Dacă vrem să câștigăm Champions League, trebuie să învingem toate echipele. Ambele sunt niște echipe puternice. Important este că suntem în semifinale", a spus Luka Modric.
Semifinalele Champions League sunt programate pe 26 aprilie și 3 mai, iar finala celei mai importante competiții intercluburi de pe continent va avea loc pe 28 mai.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
IERI LA 07:23
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
22/05/2022 LA 05:37